Vers van de Pers: Nieuwe series in week 36

Scales and Scoundrels. Afbeelding via Pixelated Geek.

In Vers van de Pers wordt er wekelijks gekeken naar alle nieuwe series die uitkomen. In deze eerste aflevering worden de nieuwe #1 releases van week 36 uiteengezet.

Actionverse featuring Stray, door Vito Delsante, Sean Izaakse, Lee Gaston, Chris O’Halloran en Wilson Ramos Jr. – Action Lab

New York staat op het punt van een burgeroorlog, en alleen Stray kan het tegenhouden. Hij wordt alleen achtervolgd door een dreiging uit zijn verleden, iets wat te maken heeft met de formatie van TeenAegis..

Bombshells United, door Marguerite Bennett en Marguerite Sauvage – DC Comics

Bombshells United speelt zich af in 1943, en Wonder Woman reist naar Arizona af om twee meisjes te helpen. Hun vrienden en familie worden namelijk vastgehouden in concentratiekampen. Wonder Woman moet nu tegen de mensen vechten met wie ze eerder samen vocht.

Black Sable, door Joe Brusha en Sergio Ariño – Zenescope

Honderd jaar in de toekomst is er een nieuw piratentijdperk aangebroken wanneer de mens tussen de sterren reist. De schepen en wapens zijn veranderd, maar de piraten zijn even meedogenloos en bloeddorstig als hun voorgangers.

Dastardly & Muttley, door Garth Ennis en Mauricet – DC Comics

Het is een belangrijke dag voor de mensen van Unliklistan wanneer ze hun eerste atomische reactor starten. Er wordt alleen op een verkeerde knop gedrukt, en er komt een radioactieve stof in de atmosfeer terecht. Nu moeten Dastardly & Muttley de stad redden.

The Evil Within, door Ian Edginton en Ed Anderson – Titan Comics

Dit vervolg van het gelijknamige horrorspel gaat over detective Sebastian Castellanos, wie een verschrikkelijke moord moet onderzoeken in Krimson City. Dit onderzoek kan de eerdere gebeurtenissen bij de baken wellicht verklaren.

Fruit Ninja, door Nate Cosby, Scott Brown en Ruairi Coleman – Dynamite Entertainment

Gebaseerd op het gelijknamige spel, deze comic gaat over Fruit Ninja’s die de kunst van Juice Jitsu onder controle hebben. Hun krachten moeten ze gebruiken om hun buren te beschermen tegen tijdreizende superschurken.

Generations: Iron Man & Ironheart, door Brian Michael Bendis en Marco Rudy – Marvel

Riri Williams krijgt de kans om Tony Stark te ontmoeten: Sorcerer Supreme. Ze leert nieuwe dingen over wat het betekent om Iron Man te zijn die haar voor altijd zullen veranderen.

The Girl Who Played With Fire – Millennium, door Sylvain Runberg en Jose Homs – Titan Comics

Lisbeth Salander wordt verdacht van een driedubbele moord, en alleen journalist Mikel Blomkvist kan haar helpen. Gebaseerd op het tweede boek in de Millenniumtrilogie.

Journey to Star Wars: The Last Jedi – Captain Phasma, door Kelly Thompson en Marco Checchetto – Marvel

In deze nieuwe serie wordt Captain Phasma gevolgd vanaf het einde van The Force Awakens, waar ze gevangen genomen wordt door de Resistance, tot aan het begin van de aanstaande film, The Last Jedi.

Kingsman: The Red Diamond, door Rob Williams en Simon Fraser – Image

The Red Diamond is het vervolg op de gelijknamige hitserie van Mark Millar. Superspion Eggsy treedt in de voetsporen van zijn mentor, maar hij heeft nog veel te leren. Terwijl hij is afgewezen door het meisje waarop hij verliefd is en Prins Phillip moet redden, moet hij ook nog eens een internationaal terrorismeplot zien te voorkomen.

Lazaretto, door Clay McLeod Chapman en Jey Levang – Boom Studios

Een studentenhuis in America wordt onder quarantaine gezet nadat er een pandemie uitbreekt. De studenten zijn eerst blij met de vrijheid van autoriteit, maar er vormt zich al snel een gewelddadige nieuwe samenleving.

Made Men, door Paul Tobin, Arjuna Susini en Gonzalo Duarte – Oni Press

Jutte Shelley is niet alleen een Detroit Special Ops agent, maar ook deel van de Frankensteinfamilie. Ze wordt samen met haar team neergeschoten nadat ze in de val zijn gelokt met wat een routineklus had moeten zijn. Shelley overleeft het alleen, maar met de geheimen van haar familie kan ze haar collega’s ook weer op de been krijgen.

Scales & Scoundrels, door Sebastian Girner en Galaad – Image

Luvander heeft er moeite mee om geld te verdienen in haar land vol magie en mysterie. Ze besluit daarom om naar de beruchte kerker ‘Dragon’s Maw’ af te reizen, op zoek naar rijkdom. Luvander draagt echter ook het geheim in haar hart dat licht kan brengen in een duistere wereld.

Star Wars Adventures, door Cavan Scott, Derek Charm en Elsa Charretier – IDW Publishing

In deze nieuwe Star Wars serie voor alle leeftijden worden elke maand twee verhalen vertelt. In dit eerste nummer gaat over Rey’s vroegere avonturen op Jakku en over een kloon catastrofe.

Venomverse, door Cullen Bunn en Nick Bradshaw – Marvel

Venom wordt naar een verre wereld getransporteerd en komt erachter dat wezens, genaamd the Poisons, ook voet aan wal hebben gezet. Om het erger te maken maken ze ook nog jacht op Venoms! Samen met andere Venoms probeert Eddie de Poisons te verslaan en een manier te zoeken om naar huis te komen.

Venomverse: War Stories, door Declan Shalvey, Annapaola Martello en Khary Randolph – Marvel

Venomverse: War Stories vertelt het verhaal van verschillende personages die venomized zijn, waaronder de Punisher en Rocket Raccoon.

Plaats de eerste reactie op "Vers van de Pers: Nieuwe series in week 36"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.