Hulk naar Sakaar in Incredible Hulk #709

The Incredible Hulk #709. Afbeelding van Marvel Comics

In het aankomende nummer van The Incredible Hulk wordt de lezer meegenomen naar Sakaar. Deze keer is het de nieuwe Hulk, Amadeus Cho, die naar de oorlogswereld gaat.

Amadeus Cho gaat naar Sakaar na een noodoproep vanaf de wereld. In Marvel Legacy #1 werd deze terugkeer al voorspeld. Sakaar kwam elf jaar geleden voor het eerst voor in het verhaal Planet Hulk. Greg Pak schreef dat verhaal. Nu klimt hij weer in de pen voor een nieuw verhaal.

Voor fans van Planet Hulk is er genoeg nieuws te ontdekken. The Incredible Hulk #709 speelt zich af op een ander deel van de wereld. Op het continent Fillia wacht een groep compleet nieuwe personages op de komst van de Hulk.

Donkere Hulk
Greg Pak vertelde meer over het verhaal aan Newsarama. “Dit wordt een groot, groot verhaal voor Amadeus Cho.” De nieuwe Hulk is altijd erg zelfverzekerd geweest. Hij dacht altijd dat hij controle had over de Hulk. Nu worstelt hij echter met een donkere zijde van hemzelf. “Amadeus probeert de Donkere Hulk te onderdrukken, maar hij gaat naar een ongelooflijk gevaarlijke planeet. Er is een grote kans dat hij deze Hulk los zal moeten laten om te kunnen overleven.”

The Incredible Hulk #709 verschijnt aankomende woensdag.

Wees de eerste die reageert op "Hulk naar Sakaar in Incredible Hulk #709"

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.