Grant Morrison schrijft Dark Nights: Metal one-shot

Afbeelding van DC Comics

Batmanveteraan Grant Morrison gaat helpen met het schrijven van Dark Nights: Metal – The Wild Hunt. Dit maakte Scott Snyder via Twitter bekend. The Wild Hunt wordt een van de laatste comics van het evenement.

Grant Morrison heeft jaren Batmancomics geschreven, waaronder Batman and Robin, Batman R.I.P. en Batman and Son. In The Return of Bruce Wayne en Batman and Robin schreef hij ook al over Barbatos, de vijand in Dark Nights: Metal.

Dark Knights

In Dark Nights: Metal – The Wild Hunt doorzoeken de Dark Knights het multiversum. Ze zijn op zoek naar The Flash, Cyborg, Raven en Detective Chimp. De Dark Knights willen voorkomen dat zij alles wat bestaat redden. Daarnaast beantwoordt de one-shot waar de Metal Men zijn.

Scott Snyder, James Tynion IV en Joshua Williamson schrijven ook mee aan The Wild Hunt. De comic wordt geïllustreerd door Ivan Reis, Doug Mahnke en anderen. Hij verschijnt 14 februari.

 

Wees de eerste die reageert op "Grant Morrison schrijft Dark Nights: Metal one-shot"

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.