Illustrators DC Workshop 2017 bekendgemaakt

Foto via DC Comics

DC Comics heeft de illustrators bekendgemaakt wie mogen meedoen aan de DC Artist Workshop dit jaar. De workshop is opgezet om nieuw talent bij de uitgever binnen te halen.

Tijdens de workshop krijgen de deelnemers twee weken lang les van Andy Kubert, Klaus Janson en Jim Lee. De gekozen deelnemers zijn Amancay Nahuelpan, Aneke, Domo Stanton, Isaac Goodhart, Max Raynor en Priscilla Petraites. Zij zijn allen werkzame illustrators, wie onder meer gewerkt hebben aan Red Sonja, Prez en Battlestar Galactica.

Nieuwe lichting

Vicepresident van talentontwikkeling Bobbie Chase zegt dat de klas de beste opkomende artiesten van dit moment vertegenwoordigd. “Ze zijn klaar om kennis en ervaring van onschatbare waarde op te doen van Jim, Klaus en Andy.”

De workshop werd voor het eerst gegeven in 2015. Verschillende deelnemers werken nu bij DC Comics. Het werk wordt gepresenteerd in een eigen comic. New Talent Showcase 2017 #1 komt in november uit. Hiervoor wordt samengewerkt met verschillende schrijvers wie gekozen zijn voor een andere workshop van DC.

Wees de eerste die reageert op "Illustrators DC Workshop 2017 bekendgemaakt"

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.