Thor krijgt nieuw kostuum in Mighty Thor

Afbeelding van Russell Dauterman/Marvel Comics

Thor heeft een nieuw kostuum gekregen van illustrator Russell Dauterman. Opvallend zijn de gouden arm en hamer.

Dauterman deelde verschillende personageschetsen via Tumblr en Instagram. Hieronder zijn nieuwe designs voor Thor en Kurse.  Ook is Quentin Quire te zien met de Phoenix Force. Ro Bloodroot is een nieuw personage.

De nieuwe Thor was al te zien in Mighty Thor #700. Deze verscheen afgelopen woensdag. Thor verscheen in een toekomstvisie met een gouden hamer in zijn ene hand en een strijdbijl in zijn andere. Of Thor weer waardig wordt om Mjölnir te dragen is nog niet bekend.

Wees de eerste die reageert op "Thor krijgt nieuw kostuum in Mighty Thor"

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.