Zenescope presenteert horrorserie Peek-A-Boo

Afbeelding via Bleeding Cool, illustratie door David Lorenzo Riveiro

Zenescope heeft de horrorserie Peek-A-Boo aangekondigd. Dit deden ze tijdens MCM London Comic Con. De serie komt van de hand van Joe Brusha en Ralph Tedesco, de oprichters van de uitgeverij.

Peek-A-Boo werd aangekondigd als ‘Tucker & Dale vs Evil meets The Hills Have Eyes.’ De comic gaat over een moeder en twee kinderen wie proberen bij te komen van een tragedie met een vakantie. De moeder heeft het gezin opgegeven voor een groepshike en kampeertocht. Het moeilijke terrein bedwingen is echter niet hun grootste probleem. Al snel komen de wandelaars erachter dat ze worden gevolgd door ongeziene gasten.

Reputatie

Zenescope staat bekend om strips met sterke en schaars geklede vrouwen. Vooral de covers van de strips zijn berucht. Tijdens hun presentatie bij de Engelse conventie wouden ze onderstrepen dat ze ook sciencefiction-, actie/avontuur-, en horrorcomics publiceren.

Peek-A-Boo wordt een vijfdelige serie. De precieze publicatiedatum wordt in december vrijgegeven. De strip komt daarmee waarschijnlijk aankomende februari uit.

Afbeelding via Bleeding Cool. Illustratie door David Lorenzo Riveiro

Wees de eerste die reageert op "Zenescope presenteert horrorserie Peek-A-Boo"

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.