‘Where We Live’ benefietcomic voor Las Vegas

Afbeelding via RESA Convention

Image Comics heeft plannen om een benefietcomic te maken voor de overlevenden van de aanslag in Las Vegas. ‘Where We Live’ gaat verschillende verhalen bevatten. De opbrengsten worden gedoneerd via GoFundMe.

De creatie van de comic wordt overzien door JH Williams III, Wendy-Wright Williams, Scott Allie, Dave Stewart en Eric Stephenson. De eerstgenoemde kwam met het idee voor de benefietstrip. JH Williams III: “Las Vegas is mijn thuis. Ik wou graag helpen op een unieke manier. Met ‘Where We Live’ willen we niet alleen de slachtoffers helpen. We willen ook een discussie op gang brengen over hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.”

Anthologie

De comic moet een anthologie worden met verschillende perspectieven en onderwerpen. Er moeten onder meer verhalen te lezen zijn over een barmhartige samenleving, de stigmatisatie van geestelijke gezondheid en het tweede amendement. Binnenkort kunnen schrijvers en artiesten hun idee├źn inzenden. Het is nog niet bekend wanneer de strip verschijnt.

Bij de aanslag op 1 oktober in Las Vegas kwamen er 58 mensen om het leven. Ruim 500 mensen raakten gewond. Het was de grootste aanslag die met wapens in Amerika is gepleegd.

Wees de eerste die reageert op "‘Where We Live’ benefietcomic voor Las Vegas"

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.