Dutch Comic Con geopend

Dutch Comic Con Winter Edition. Afbeelding van Dutch Comic Con

Dutch Comic Con – de winter editie – is vandaag begonnen. Voor fans van games, cosplay en comics is er dit weekend van alles te beleven in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Er komen verschillende gasten op het evenement, zoals acteurs Sean Gunn, Tom Hopper en Kevin McNally. Ook zijn er veel verschillende fantasyschrijvers aanwezig. De ster van het evenement, Lena Headey, heeft echter op het laatste moment afgezegd. Ze moest onverwacht aanwezig zijn op de set van Game of Thrones. Zij vervult in die serie de rol van Cersei Lannister.

Op het evenement is er meer te zien dan bekende artiesten. Er worden ook een cosplaywedstrijd, gametoernooien en verschillende workshops gehouden. Uiteraard kunnen comicliefhebbers hun hart ophalen bij de dealerhal, waar duizenden comics en merchandise te koop staan.

HEROES

Dutch Comic Con heeft zich sinds kort aangesloten bij HEROES. Dit is een Europese organisatie die verschillende comic conventies met elkaar verbindt. Door de samenwerking moeten de evenementen groter en beter georganiseerd zijn. Ook wordt er op deze manier gepoogd een buitenlands publiek te trekken.

Wees de eerste die reageert op "Dutch Comic Con geopend"

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.