Nieuwe Comics Februari

Milk Wars. Afbeeldingen van DC Comics, beeldbewerking door Critical Hit.

Benieuwd welke nieuwe comicseries er in de maand februari uitkomen? Hier heb je een handige lijst met alle titels van de komende maand.

Aardvark Vanaheim

Amzing Cerebus #1 (One-shot)
Schrijver/illustrator: Dave Sim
Verschijningsdatum: 28 februari

‘Cerebus’ Guide to Chicks’; Pineapple Guys; Ironic Punishment Division; ‘Bull-Fighter the super-hero; en meer! In deze one-shot worden daarnaast veel online strips herdrukt uit oktober 2016.

Action Lab

Athena Voltaire 2018 #1
Schrijver: Steve Bryant
Illustrator: Ismael Canales
Verschijningsdatum: 28 februari

Dit is de nieuwe langlopende serie over de avonturen van comics favoriete pulpheldin! Athena is in een wedloop met de Nazi’s om een artefact te bemachtigen dat ooit in het bezit was van Paus Silvester II, maar haar bondgenoten hebben een eigen agenda. Loyaliteit zal getest worden. Wie kan je echt vertrouwen met absolute kracht binnen handbereik?

Action Lab – Danger Zone

Baby Badass #1
Schrijver: D.E. Schrader
Illustrator: Tim Larsen
Verschijningsdatum: 28 februari

Baby Badass heeft er niet om gevraagd geboren te worden. Hij is een ontsnapt militair experiment dat verkeerd is gegaan: een snelle, brute, supersoldaat en moordmachine – gevangen in het lichaam van een baby. Samen met Joey, een lieve en sexy serveerster uit de New West woestijn, vlucht hij voor het slechte M.O.T.H.E.R.

Aftershock Comics

Cold War #1
Schrijver: Christopher Sebela
Illustrator: Hayden Sherman
Verschijningsdatum: 14 februari

Panacea Cryonics belooft hun klanten een leven na de dood door hun hoofden ingevroren te houden tot de technologie ontwikkeld is om ze tot leven te wekken. In de toekomst worden de mensen gereanimeerd, waar zij een ultimatum krijgen: meevechten in een oorlog tegen onbekende tegenstanders voor onbekende redenen, of het leven laten. Het is de enige manier waarop zij hun leven kunnen verzekeren in een wereld die hen niet wil.

Rough Riders: Ride Or Die #1
Schrijver: Adam Glass
Illustrator: Pat Oliffe
Verschijningsdatum: 28 februari

Het is 1906 en Theodoore Roosevelt is president wanneer een bekend gezicht uit zijn verleden hem vraagt om wederom de Rough Riders op te roepen om de wereld te redden. Dit keer zijn het geen anarchisten of aliens wie de Rough Riders moeten verslaan, nee, het is iets duisters uit het hiernamaals. Het is zo sterk dat de groep een nieuw lid moet rekruteren. Welk historisch figuur zal de eer krijgen om Rough Rider genoemd te mogen worden?

[quads id=1]

Alterna Comics

Sonitus #1 (van 3)
Schrijver: Cody Sousa
Illustrator: Cecillia Lo Valvo
Verschijningsdatum: 21 februari

Mysterieuze stemmen lokken een man terug naar zijn geboortestad naar een verlaten huis waar hij als kind vaak kwam. Wanneer hij zijn oude hangplek verkent komt hij echter een bovennatuurlijke aanwezigheid tegen die hem dwingt zijn verleden en grootste angsten onder ogen te komen.

The XII #1 (van 5)
Schrijver: Patrick Trahey
Illustrator: Luis Suarez
Verschijningsdatum: 21 februari

De Heilige Stad belooft een beter leven te hebben voor Caleb en zijn gezin. Jammer genoeg moeten ze over de ‘Dode Wegen’ reizen om er te komen. Wanneer de winter op het gezin neerdaalt doorkruizen ze het dorre landschap en realiseren ze zich snel dat veiligheid een prijs heeft – misschien zelfs de ultieme prijs.

American Mythology Productions

Casper and Hot Stuff #1
Schrijver: Patrick Shand
Illustrator: Eric Shanower
Verschijningsdatum: 28 februari

Ieders favoriete kleine duivel en vriendelijke spookje zijn weer samen in de klassieke serie Casper and Hot Stuff.

Land Time Forgot See-Ta Savage #1 (van 2)
Schrijver/illustrator: Mike Wolfer
Verschijningsdatum: 28 februari

In deze nieuwe tweedelige serie komt Edgar Rice Burroughs Caspak tot leven in al zijn prehistorische glorie. Op het eiland wonen losgeslagen vleesetende dinosaurussen, en dat is slechts een van de manieren om te sterven op Caspak. De fantastische holbewoonster See-Ta komt erachter dat er iets mis is met het delicate ecosysteem van het eiland, wat de gehele balans van Caspak kan verstoren.

Pink Panther vs. Inspector #1
Schrijver: S.A. Check
Illustrator: Diego Tapie
Verschijningsdatum: 28 februari

De Inspecteur zit Pink Panther al sinds de originele film op de hielen. Eindelijk wordt hun kat-en-muisspel in de schijnwerpers gezet met deze speciale Pink Panther-comic! De originele humor zal je direct terugbrengen naar je jeugd!

[quads id=1]

Antarctic Press

Tremendous Trump Man Child Covfefe (One-shot)
Schrijver: Alfred Perez
Illustrator: Ben Dunn
Verschijningsdatum: 28 februari

Donald J. Trump: zakenman, kandidaat, zoekend naar een manier om al die verborgen stemmen te krijgen. Dan zorgt een overdosis aan internet voor een verandering in zijn persoonlijkheid. Wanneer Trump boos wordt vindt er een voorspelbare metamorfose plaats. The Trump wordt gedreven door razernij en achtervolgd door onderzoeksjournalisten van de nepmedia. You wouldn’t like him when he’s #angry!

Aspen Comics

Portal Bound #0 (van 5)
Schrijver: Mark Roslan
Illustrator: Alex Arizmendi
Verschijningsdatum: 7 februari

In een parallelle wereld van de onze is wetenschap samengemolten met de natuur en wordt een krijgersgeest boven alles gerespecteerd. De tiener Sybil, een soldatenprinses, wordt samen met haar oom Horuk weggestuurd om haar megalomane vader tegen te houden, Emperor Atilus. De keizer staat op het punt twee werelden te vernietigen. Sybil en haar oom haasten zich om een portaal naar Aarde te openen, op de voet gevolgd door monsterlijke wezens. In een andere wereld moeten ze op zoek naar hun redder.

Charismagic Vol. 03 #1 (van 6)
Schrijver: Vince Hernandez
Illustrator: Harvey Tolibao
Verschijningsdatum: 14 februari

Las Vegas goochelaar Hank Medley en zijn pratende kat Sparkles proberen hun leven te herpakken terwijl de wereld een harde vuist maakt tegen magie en haar destructieve resultaten. In de tussentijd ontdekt Sudana een sinister plot binnen de muren van een geheim overheidsgebouw in de woestijn van Nevada. Een nieuwe vorm van magie begint vorm te nemen. Deze betekent niet alleen het einde van de mensheid, maar ook die van magische wezens!

Shrugged Vol. 3 #1 (van 6)
Schrijver: Frank Mastromauro
Illustrator: Andre Risso
Verschijningsdatum: 28 februari

Middelbare scholier Theodore Langstrom probeert zich aan te passen aan alles wat de laatste tijd is gebeurd met de hulp van Ange en Dev, zijn innerlijke bondgenoten die zijn geweten sturen. Nadat hij het emotionele spectrum-rijk Perspecta heeft gered, net als zijn dierbaren, komt Theo erachter dat het engste hem nog te wachten staat: afstuderen! Al zal dat niet de enige moeilijkheid zijn die op zijn pad komt…

Black Mask Studios

Come Into Me #1
Schrijver: Zac Thompson
Illustrator: Piotr Kowalski
Verschijningsdatum: 28 februari

Wanneer een entrepreneur met een godcomplex een technologie maakt waarbij twee mensen een lichaam kunnen delen onderschat hij de degeneratieve gevolgen van de langdurige testfase. Dit is een nieuwe horrorserie die commentaar levert over de digitaal verbonden wereld van vandaag en onze drang naar goedkeuring. Het stelt de vraag ‘wanneer wordt er teveel gedeeld?’ in een wereld waar technologie en lichaam niet uit elkaar te halen zijn.

Wilds #1
Schrijver: Vita Ayala
Illustrator: Emily Pearson
Verschijningsdatum: 28 februari

Nadat een plaag Amerika heeft verwoest komen overlevenden bij elkaar in stadstaat-achtige gemeenschappen voor hun veiligheid. Daisy Walker is een Runner voor The Compound, een post-apocalyptische mix tussen postbedrijf en bergingsoperator voor de zwarte markt. Het is Daisy’s taak om mensen en goederen veilig van de ene naar de andere stad te brengen en om de oude wereld te doorzoeken naar bruikbare spullen. Over de jaren heen verbaast Daisy niets meer. Dan wordt haar geliefde en collega Heather vermist tijdens een van haar reizen. Daisy begint te vermoeden dat er weinig verschil is tussen de wereld binnen de muren en het geweld daarbuiten.

[quads id=1]

BOOM! Studios

Regular Show 2018 Special Special #1
Schrijver: Conor McCreery
Met verschillende illustrators
Verschijningsdatum: 14 februari

Mordecai en Rigby moeten de beproevingen doorstaan van het leven met een huisdier, terwijl hun hond de beproevingen moet doorstaan van het leven met Mordecai en Rigby

Lucas Stand Inner Demons #1 (van 6)
Schrijver: Kurt Sutter
Illustrator: Jesus Hervas
Verschijningsdatum: 21 februari

Veteraan Lucas Stand was gedwongen demonen te jagen op het bevel van zijn meester Gadrel. Nu is hij eindelijk losgebroken en kan hij op eigen houtje verder. Zijn actie heeft echter de interesse opgewekt van anderen. Nu zijn het niet alleen demonen die hem achternazitten. Dit is het vervolg op de eerste originele comicserie Lucas Stand.

Jim Henson Slabyrinth #1 (van 12)
Schrijver: Simon Spurrier
Illustrator: Daniel Bayliss
Verschijningsdatum: 28 februari

Voor Sarah het Labyrinth doorploeterde om haar broertje te redden was er een andere jonge vrouw wie ook een kind, de jonge Jareth, probeerde te redden uit de klauwen van de Goblin King.

Dark Horse Comics

Incognegro: Renaissance #1
Schrijver: Mat Johnson
Illustrator: Warren Pleece
Verschijningsdatum: 7 februari

Een zwarte schrijver is dood gevonden op een schandelijk interraciaal feest in New York in de jaren 1920. De jonge verslaggever Zane Pinchback is de enige wie vastbesloten is om de moord op te lossen. Hij gaat voor het eerst ‘incognegro’ door zijn lichte uiterlijk te gebruiken om door te kunnen gaan als wit persoon en de echte moordenaar te vinden. Zijn enige aanwijzing is een cryptisch manuscript, zijn enige getuige een mysterieuze en beeldschone vrouw. Dit is een prequel op het goed ontvangen Incognegro van Vertigo.

Hellboy & B.P.R.D. 1955 Burning Season (One-shot)
Schrijver: Mike Mignola
Illustrator: Shawn Martinbrough
Verschijningsdatum: 21 februari

Hellboy onderzoekt een uitbraak van spontane menselijke ontbranding in een stad in Florida. Het is een zaak zoals hij nog nooit eerder heeft gezien. Daarnaast lijkt het vuur een voorliefde te hebben voor agenten van het Bureau…

[quads id=1]

Mata Hari #1
Schrijver: Emma Beeby
Illustrator: Ariela Kristantina
Verschijningsdatum: 21 februari

Danser. Lichtekooi. Spion. Gedood door een Frans executiepeloton en 1917. Op het einde van haar leven schreef Mata Hari haar memoir – deels een romantisch verhaal over een Javaanse prinses wie ‘heilige’ naaktdansen uitvoerde voor de Europese elite, deels het echte verhaal van een onteerde vrouw en moeder, wie alles wat haar dierbaar was verloor. In de rechtszaal horen we echter het verhaal van een flamboyante Nederlandse vrouw, een dubbelagent wie haar lichaam verruilde voor geheimen en alleen om geld gaf. Wie was de echte Mata Hari?

Buffy the Vampire Slayer Season 11: Giles #1
Schrijver: Christos Gage
Illustrator: Rebekah Isaacs
Verschijningsdatum: 28 februari

Rupert Giles keert terug naar de middelbare school – dit keer als een volwassen man in het lichaam van een tiener! Wanneer een mystieke invloed wordt opgemerkt en leraren vermist raken gaat Giles op onderzoek uit. Hij vindt meer dan vampiers en demonen; er gebeurt iets ongebruikelijks en angstaanjagends!

DC Comics

Mother Panic Batman Special #1
Schrijver: Jody Houser
Illustrator: Ty Templeton
Verschijningsdatum: 7 februari

Onderdeel van Milk Wars! Mother Panic ontdekt een getransformeerd Gotham City. Wat is er gebeurd met haar familie en vrienden? En wie is er ingetrokken in Gather House, de religieuze school die Mother Panic als klein meisje traumatiseerde? Het is Vader Bruce, de weesmiljonair wie heeft besloten terug te geven aan de maatschappij door aan de vraag aan hulpjes te voldoen. Er zijn zo veel Robins wie een nest nodig hebben!

Dark Knights Rising: The Wild Hunt #1
Schrijver: Scott Snyder
Illustrator: Doug Mahnke
Verschijningsdatum: 14 februari

De Dark Knights reizen door het Multiversum op zoek naar een onwaarschijnlijk team: The Flash, Cyborg, Raven en Detective Chimp. Hun missie: de helden tegenhouden voor ze hun wanhopige speurtocht naar het redden van het bestaan voltooien! Maakt deel uit van Dark Knights: Metal.

Mister Miracle Director’s Cut #1
Schrijver: Tom King
Illustrator: Mitch Gerads
Verschijningsdatum: 14 februari

Een speciale zwart-witte editie van Mister Miracle, inclusief het originele script van Tom King. Daarnaast bevat het een nieuwe ontstaansgeschiedenis van Mister Miracle welke nog niet eerder verschenen is! Dit korte verhaal is geillustreerd door Mike Norton.

[quads id=1]

Shade The Changing Girl And Wonder Woman Special #1
Schrijver: Cecil Castellucci
Illustrator: Mirka Andolfo
Verschijningsdatum: 14 februari

Onderdeel van Milk Wars! Shade is opgesplitst in verschillende delen, elk een representatie van een verschillende emotie. Dit alles is in dienst van de perfecte en beelschone Wonder Wife. Blije Shade begint echter te vermoeden dat niet alles klopt in Wonderland en merkt dat er iets vreemds naar haar terugkijkt vanaf de andere kant van de spiegel.

Sideways #1
Schrijver: Dan DiDio
Illustrator: Kenneth Rocafort
Verschijningsdatum: 14 februari (nieuwe datum)

Tijdens de evenementen van Dark Nights: Metal viel middelbare scholier Derek James door een scheur in de donkere materie-dimensie! Nu kan hij, als Sideways, scheuren creëren die leiden naar andere dimensies. Maar met zoveel kracht komt grote aansprakelijkheid – er komen barsten in het weefsel van de ruimtetijd…

Batman Sins Of The Father #1 (van 6)
Schrijver: Christos Gage
Illustrator: Raffaele Ienco
Verschijningsdatum: 21 februari

Deze comic, gebaseerd op de Batman Telltale Game, gaat over de evenementen tussen de twee seizoenen in. Iemand doodt mensen wie voor Arkham Asylum werkten in de tijd dat Thomas Wayne daar was opgenomen. De verdachten zijn de families die Bruce Wayne aanklagen voor de schade die zijn vader heeft aangericht. Batman heeft echter andere ideeen over de mogelijke dader. Zijn onderzoek maakt hem echter het doelwit van een huurmoordenaar.

Brave & The Bold Batman & Wonder Woman #1 (van 6)
Schrijver/illustrator: Liam Sharp
Verschijningsdatum: 21 februari

De moord op een Keltische god leidt tot een oorlog tussen het feeenvolk en een mogelijke breuk tussen werelden. Wonder Woman moet de moordenaar vinden en de vrede bewaren terwijl Batman vreemde gebeurtenissen in Gotham City onderzoekt. Diana moet de hulp van ’s Werelds Beste Detective inschakelen, en ze komen er al snel achter dat hun zaken met elkaar verbonden zijn.

Cave Carson Swamp Thing Special #1
Schrijver: Jonathan Rivera
Illustrator: Langdon Foss
Verschijningsdatum: 21 februari

Onderdeel van Milk Wars! Swamp Thing heeft een verstoring in het Groen opgemerkt en zijn jacht heeft hem naar RetCo Headquarters geleid. Daar vindt hij Cave Carson en zijn team wie worstelen om niet overgenomen te worden door RetCo’s duivelse narratief. Is het mogelijk voor Swampy en Cave om de organisatie van binnenuit te vernietigen?

[quads id=1]

Doom Patrol JLA Special #1
Schrijver: Steve Orlando
Illustrator: Dale Eaglesham
Verschijningsdatum: 28 februari

Dit is de finale van Milk Wars! RetCo’s fundamenten storten in, en de Young Animal-teams werken samen met de Justice League om de laatste slag te leveren! Het enige probleem is dat Milkman Man en RetCo hun nog steeds in de weg staan. Om de werkelijkheid weer recht te trekken moeten ze een belachelijke kracht ontketenen die de wereld nog nooit eerder gezien heeft! Dit zal de wereld van de Young Animals voor altijd veranderen.

Mera Queen of Antlantis #1 (van 6)
Schrijver: Dan Abnett
Illustrator: Lan Medina
Verschijningsdatum: 28 februari

Dit is Mera’s eerste eigen titel! Terwijl de brute Atlantische burgeroorlog woedt moet Mera de vrede bewaren tussen de wereld aan het oppervlak en Atlantis als de nieuw aangewezen verbannen koningin. Echter, wanneer Aquamans broer Orm hoort van de roering is hij vastbesloten om zijn thuisland te redden als haar koning!

Terrifics #1
Schrijver: Jeff Lemire
Illustrator: Ivan Reis
Verschijningsdatum: 28 februari

De Terrifics zijn met elkaar verbonden vanuit het Donkere Universum van Dark Nights: Metal! Wanneer Mr. Terrific, Metamorpho, Plastic Man en Phantom Girl letterlijk aan elkaar verbonden zijn door een tragisch ongeluk moeten de helden op elkaar vertrouwen om thuis te komen. Op de weg terug worden ze echter geconfronteerd met een nieuw mysterie: waar is Tom Strong?

DC’s Vertigo

Deathbed #1 (van 6)
Schrijver: joshua Williamson
Illustrator: Riley Rossmo
Verschijningsdatum: 21 februari

Mythe, oplichter, sekssymbool, compleet gestoord – al deze termen zijn gebruikt om Antonio Luna te omschrijven, ’s werelds beste levende avonturier. Alhoewel, dat was tot 20 jaar geleden, toen hij mysterieus verdween uit de openbaarheid. Nu is de negentigjarige terug en op zijn sterfbed. Journalist Valentine Richards reist naar de man af om erachter te komen waar hij al die jaren geweest is, en hoeveel er waar is van zijn verhaal. Wanneer Val luistert naar Antonio’s verhaal belandt ze echter in een gestoorde wereld met psychedelisch geweld en explosief bovennatuurlijk avontuur.

[quads id=1]

Dynamite Entertainment

Dejah Thoris #1
Schrijver: Amy Chu
Illustrator: Pasquale Qualano
Verschijningsdatum: 7 februari

Prinses Dejah Thoris is geobsedeerd met het vinden van de legendarische Tuinen van Mars en rekruteert haar eigen wetenschappelijke expeditieteam. Buiten de muren van het paleis gaan de dingen echter niet zoals gepland en komt ze erachter hoe gevaarlijk Barsoom echt is.

Legenderry Red Sonja #1 (van 5)
Schrijver: Marc Andrekyo
Illustrator: Igor Lima
Verschijningsdatum: 7 februari

De laatste keer dat we Red Sonja in de Legenderrywereld zagen, leidde ze het piratenleven aan boord van haar eigen schip, de Nautilus. De tijden zijn echer veranderd. Terwijl ze haar leven probeert te herpakken moet ze de Grote Stad redden van twee verdeelde Huizen en de noodlottige verliefde wie ze op het randje van oorlog brengt!

James Bond M Special (One-shot)
Schrijver: Declan Shalvey
Illustrator: P.J. Holden
Verschijningsdatum: 7 februari

James Bonds baas, M, stuurt MI6’ geheim agenten over de hele wereld op missie. Soms stuurt hij ze willens en wetens de dood in om het grote goed te beschermen. Een traumatische gebeurtenis uit M’s vroege carriere, toen hij nog in het veld werkte, vervolgt hem echter. Dit zet M aan om naar de plaats delict terug te keren.

Xena #1 (van 5)
Schrijver: Meredith Finch
Illustrator: Vicente Cifuentes
Verschijningsdatum: 14 februari

Het pad naar verlossing is nooit makkelijk. De reis van een krijgersprinses wie het bloed van onschuldigen van haar handen probeert te wassen is daarop geen uitzondering. Xena reist af naar Athene om verlossing te zoeken in de tempel van Eleos. Sommige zonden kunnen echter nooit vergeven worden. Zal Xena vergiffenis of verraad vinden in de tempel van de goden?

Pumpkinhead #1 (van 5)
Schrijver: Cullen Bunn
Illustrator: Blacky Shepherd
Verschijningsdatum: 21 februari

Dertig jaar lang heeft de demon van wraak stilgelegen, begraven in een pompoenveld in de heuvels. Wanneer een roekeloze bestuurder echter twee kinderen doodt wordt het wezen opnieuw opgeroepen. Deze keer wordt het doelwit echter beschermd door een wrede criminele familie in een uithoek van het land. Ze bekokstoven hun eigen bovennatuurlijke plannen om van Pumpkinhead af te komen.

KISS Army of Darkness #1 (van 5)
Schrijver: Marc Andrekyo
Illustrator: Ruairi Coleman
Verschijningsdatum: 28 februari

KISS is succesvoller dan ooit. Dan verschijnen de nachtdiscipelen van The Destroyer en verdwijnt de band. Hun tour is gecanceld en de jonge Ash mist daarom een van de belangrijkste gebeurtenissen in zijn leven welke zijn lot zal veranderen. Nu moet de Uitverkorene op het juiste pad raken om zich aan te sluiten bij het KISS Army of Darkness!

[quads id=1]

IDW Publishing

Donald & Mickey Quarterly Treasure Menace In Venice #1
Schrijver: Jan Kruse
Illustrator: Ben Verhagen
Verschijningsdatum: 7 februari

Wanneer Donald Duck en zijn neefjes naar Italie reizen voor hun oom Dagobert komen ze in de problemen met een kanaaltoerende geest. In een ander verhaal volgen Mickey en Eega Beeva een pad van verdwijnende dieren naar een gigantische robotdystopie.

G.I. Joe Vs. Six Million Dollar Man #1
Schrijver: Ryan Ferrier
Illustrator: S.L. Gallant
Verschijningsdatum: 7 februari

De beste Amerikaanse helden nemen het op tegen het gevaarlijkste levende wapen: Steve Austin! Nadat hij is gehackt door COBRA heeft de Six Million Dollar Man de G.I. Joes in zijn vizier. Het lot van de Aarde is onzeker en Cobra Commander heeft de infrastructuur van de wereld in zijn giftige handen.

Optimus Prima Annual 2018 #1
Schrijver: John Barber
Illustrator: Priscilla Tramontano
Verschijningsdatum: 7 februari

Het goede nieuws: Iemand heeft Thundercracker eindelijk geld gegeven om een film te maken. Het slechte nieuws: het geld komt van Starscream, en hij wil een biografische film over zijn leven om de mensen van Aarde voor zich te winnen. Zal Thundercracker zich aan zijn principes houden of… Nouja, nee. Hij gaat de film maken.

Ghostbusters Annual 2018 #1
Schrijver: Erik Burnham
Illustrator: Dan Schoening
Verschijningsdatum: 14 februari

Wanneer stedelijke mijnwerkers een eeuwenoude kamer onder New York vinden ontketenen ze per ongeluk een wezen. Een wezen genaamd SAMHAIN. Sluit je aan bij de originele Ghostbusterscrew in deze dubbeldikke annual. Deze special legt daarbij de kiem voor ‘Crossing Over’!

Goosebumps Download & Die #1
Schrijver: Jen Vaugn
Illustrator: Michelle Wong
Verschijningsdatum: 21 februari

Wanneer Mitra en haar twee beste vrienden een telefoon vinden met de allernieuwste technologie en apps denken dat ze dromen. Maar wanneer het erop aankomt lijkt het er eerder op dat ze in een nachtmerrie leven!

[quads id=1]

Highest House #1
Schrijver: Mike Carey
Illustrator: Peter Gross
Verschijningsdatum: 21 februari

De makers van the Unwritten nodigen je uit in The Highest House, een verhaal over de jonge slaaf Moth. Hij wordt vrienden met het krachtige wezen Obsidian, wie hem vooruitgang en geluk beloofd. Het is overduidelijk dat Obsidian een verborgen agenda heeft, maar Moth heeft zelf ook ambities en plannen…

Rick Veitch the One #1 (van 6)
Schrijver/Illustrator: Rick Veitch
Verschijningsdatum: 21 februari

De klassieke revisionistische superheldensaga welke vooropliep op Watchmen en The Dark Knight Returns! Rick Veitch’ baanbrekende serie is volledig geremastered met nieuwe scans en vernieuwde kleuren, onder het toeziend oog van de maker zelf. The One presenteert een schokkend wereldbeeld welke de politieke situatie van vandaag nagenoeg heeft voorspeld!

Spider King #1
Schrijver: Josh Vann
Illustrator: Simone D’Armini
Verschijningsdatum: 28 februari

Wanneer een vloot ruimteschepen neerstort in het noorden van Europa in het jaar 956 is een groep Vikingen de laatste verdediging tegen een brute intergalactische krijgsheer. Deze comic bevat evenveel fantasy als sciencefiction en volgt de avonturen van Vikingkrijgers die het moeten opnemen tegen een onmogelijke vijand.

IDW’s Black Crown

Punks Not Dead #1
Schrijver: David Barnett
Illustrator: Martin Simmonds
Verschijningsdatum: 21 februari

Als het nog niet erg genoeg is om een onhandige, gepeste vijftienjarige te zijn, komt ‘Fergie’ Ferguson er plotseling achter dat hij dode mensen kan zien. Of eigenlijk, hij ziet een dood persoon, de geest van een bepaalde punker genaamd Sid. De geest van Sid was 40 jaar lang verbonden aan Heathrow Airport, tot hij Fergie tegenkwam. Nu is Sid gebonden aan de tiener, wie ook nog eens vreemde, oncontroleerbare krachten krijgt.

[quads id=1]

Image Comics

Twisted Romance #1 (van 4)
Schrijver: Alex De Campi
Illustrator: Katie Skelly
Verschijningsdatum: 7 februari

Samen met een aantal van de beste comicartiesten van vandaag vertelt Alex De Campi een aantal verhalen over liefde die verkeerd is gegaan, goed is gegaan, en over alles wat daar tussen valt. Dit eerste verhaal speelt zich af in New York, 1978. Er zijn duizenden manieren om mensen samen te brengen, maar er is slechts een bedrijf welke zich specialiseert in het opbreken van mensen: Heartbreak Incorporated.

VS #1
Schrijver: Ivan Brandon
Illustrator: Esad Ribic
Verschijningsdatum: 7 februari

Oorlog is een sensatiesport geworden. Privaat gefinancierde legers met soldaten met supersterstatus marcheren naar het slagveld voor roem, rijkdom en glorie van hun sponsorende naties. Wanneer een nieuwe generatie soldaten aantreedt komt topgladiator Satta Flynn erachter hoe vluchtig de schijnwerpers zijn.

Wicked & Divine 1923 #1
Schrijver: Kieron Gillen
Illustrator: Aud Koch
Verschijningsdatum: 7 februari

Feitelijk is deze comic een aantal goden uit de jaren 1920 gebaseerd op grote modernistische figuren die vast zitten in een Agatha Christie moordmysterie, uitgevoerd in een comics-proza-hybride welke het overduidelijk aan de stok wil met Jonathan Hickman. Daarnaast bevat het de beste illustraties van Aud Koch die de wereld ooit heeft gezien.

Hit-Girl #1
Schrijver: Mark Millar
Illustrator: Ricardo Lopez Ortiz
Verschijningsdatum: 21 februari

Hit-Girl is terug! De kleine Punisher-meets-Polly-Pocket heeft Amerika verlaten om gerechtigheid over de hele wereld te brengen. Haar eerste stop: Colombia. Een moeder wil wraak voor de moord van haar kind. Ze schakelt Hit-Girl in om de moordenaar te vernietigen, maar Mindy heeft grotere plannen voor Colombia’s meest gevreesde huurmoordenaar.

Beef #1 (van 5)
Schrijver: Richard Starkings
Illustrator: Shaky Kane
Verschijningsdatum: 28 februari

Dit is het verhaal van de Meat Men! Chuck is een zachtaardige medewerker bij een vleesfabriek. Hij heeft een oogje op een aardbeienplukker met de naam Mary Lynn. Maar alles veranderd wanneer Mary Lynn slachtoffer wordt van de Vodinobroers.

[quads id=1]

Image Comics/Top Cow Productions

Postal Laura (One-shot)
Schrijver: Bryan Hill
Illustrator: Isaac Goodhart
Verschijningsdatum: 28 februari

Laura heeft in haar leven haar stad beschermd, de criminelen die er wonen en de toekomst van haar zoon. Nu wil haar zoon haar verlaten en ver weg een nieuw leven opbouwen. Laura Shiffron bestraft iedereen wie haar regels aan hun laars lapt met de dood. Kan ze het echter opbrengen om dezelfde brute regels voor haar zoon te hanteren?

Joe Books

Riftworld Chronicles #1
Schrijver: Jonathan Williams
Illustrator: Daniel Wong
Verschijningsdatum: 28 februari

Gebaseerd op de prijswinnende digitale serie Riftworld Chronicles van Geek and Sundry! Aan het eind van de 15e eeuw worden twee jonge mariniers voor dood achtergelaten op een eiland ergens in de Noord-Atlantische Oceaan. In een vijandig en exotisch landschap, gevuld met magie, mythische wezens en vreemde niet-menselijke rassen, leidt hun worsteling om te overleven tot een epische saga waar twee werelden met elkaar botsen.

Keenspot

Dreamless #1
Schrijver: Bobby Crosby
Illustrator: Sarah Ellerton
Verschijningsdatum: 28 februari

Elanor heeft een geheim. Wanneer ze slaapt droomt ze niet, maar ziet ze het leven door de ogen van Takashi, een jongen uit Japan met wie ze haar verjaardag deelt. De twee weten alles over elkaar en zijn helemaal weg van elkaar. Het probleem is echter dat hun landen op het punt van oorlog staan: de Tweede Wereldoorlog.

Mad Cave Studios

Battlecats #1
Schrijver: Mark London
Illustrator: Andy King
Verschijningsdatum: 28 februari

De Battlecats verlaten Stormholt op een gevaarlijke zoektocht. Koning Eramad III heeft de helden weggestuurd om jacht te maken op het legendarische Dire Beast in de spookachtige regio La Marque. Kelthan en de Battlecats moeten door het Donkere Bos reizen en komen een onverwachte vijand tegen uit hun verleden.

Magnetic Press

Jazz Maynard Vol 2. #1
Schrijver: Raule
Illustrator: Roger
Verschijningsdatum: 7 februari

Jazz, Teo en Laura proberen hun leven weer op te pakken in de nasleep van een recent drama. Ze genieten van de rust, tot deze ruw verstoord wordt door de aankomst van een van Judas’ rivalen uit het Noorden. Onbewust worden ze in een bendeoorlog getrokken welke hetzelfde koude karakter heeft als de IJslandse natuur.

[quads id=1]

Marvel Comics

Black Panther Sound and Fury #1
Schrijver: Ralph Macchio
Illustrator: Andrea DiVito
Verschijningsdatum: 7 februari

Panther VS. Klaw! De fantastische technologie van Wakanda komt naar Dubai! Dan ontketent de slechte Klaw een plot om miljarden van de inwoners van de stad te stelen en wordt T’Challa’s diplomatieke bezoek veranderd in een zoek- en red-actie van de Black Panther!

Infinity Countdown Adam Warlock #1
Schrijver: Gerry Duggan
Illustrator: Aaron Kuder
Verschijningsdatum: 7 februari

Adam Warlock is terug, herboren vanuit het rijk van de doden! Nu is Adam op zoek naar de Soul Stone.

Star Wars Thrawn #1 (van 6)
Schrijver: Jody Houser
Illustrator: Luke Ross
Verschijningsdatum: 7 februari

Een van de meest slinkse en meedogenloze strijders in de geschiedenis van Star Wars is terug! Dit is het verhaal van Grand Admiral Thrawn. Hoe werd hij een van de meest gevreesde militaire tactici in een melkwegstelsel ver, ver weg?

X-Men Red #1
Schrijver: Tom Taylor
Illustrator: Mahmud A. Asrar
Verschijningsdatum: 7 februari

Het eerste verhaal van een compleet nieuw X-Menteam begint hier! Jean Grey is terug! Wedergekeerd in een wereld die ze niet herkent, verzamelt ze een onwaarschijnlijk team – Nightcrawler, Namor en Laura Kinney – om een kwaad te verslaan dat dreigt de droom van Xavier neer te halen.

Lockjaw #1 (van 4)
Schrijver: Daniel Kibblesmith
Illustrator: Carlos Villa
Verschijningsdatum: 14 februari

Lockjaw spendeert het gros van zijn tijd met het beschermen van de Inhumans samen met Black Bolt en Medusa. Dan krijgt hij bericht dat zijn lang verloren broers en zussen in gevaar zijn en komt hij in actie. Maar wacht eens even… Lockjaw heeft broers en zussen? Kunnen ze teleporteren? Zijn ze Inhuman? En zijn ze net zo schattig als hun grote broer?

[quads id=1]

Black Panther Annual #1
Schrijver: Christopher Priest, Reggie Hudlin en Don McGregor
Illustrator: Daniel Acuna en Ken Lashley
Verschijningsdatum: 21 februari

Drie legendarische Black Panther-schrijvers keren terug voor deze hele speciale annual! Don McGregor borduurt verder op zijn beroemde verhaal ‘The Panther’s Rage’! Christopher Priest schrijft een compleet nieuw verhaal met, natuurlijk, U.S. State Department-medewerker Everett K. Ross. Reggie Hudlin keert terug met een vervolg op het verhaal ‘Black To The Future’.

Doctor Strange Damnation #1 (van 5)
Schrijver: Donny Cates
Illustrator: Rod Reis
Verschijningsdatum: 21 februari

De stad der zonden krijgt zijn grootste zondaar ooit. Wanneer Doctor Strange Las Vegas uit het stof der verwoesting doet rijzen opent hij onbedoeld een grote deur voor de belichaming van slechtheid, Mephisto! De duivel neemt de stad in en maakt plannen om dat ook met de rest van de wereld te doen. Het zal helden vanuit het hele Marvel Universum kosten om hem te verslaan, maar er is niets simpel aan het vechten tegen de heerser van Hel.

Infinity Countdown Prime #1
Schrijver: Gerry Duggan
Illustrator: Mike Deodato Jr.
Verschijningsdatum: 21 februari

De Infinity Stones. Onafhankelijk geven ze de dragen grote kracht. Samen geven ze de kracht van een god. Opnieuw gevormd en verspreid over het universum, deze artefacten geven drager alles wat hun hart begeerd. Nu hun locaties bekend zijn komen er krachten samen voor een gevecht dat het begin zal zijn richting het einde van het universum. Inclusief de sage van de Infinity Stones. Dit is het begin van het grootste Marvelevenement van het jaar.

Scout Comics

Shiver Bureau #1
Schrijver/illustrator: Walt Ostlie
Verschijningsdatum: 28 februari

Sherlock Holmes meets Ghostbusters! Shiver Bureau gaat over een formidabele detective wie noodgedwongen moet samenwerken met een grappende en succesvolle inspecteur om Londen te redden. De stad dreigt overspoeld te raken met monsters en geesten. In hun race door de stad om een zaak met vermiste wezen op te lossen lopen ze bendes, geesten, maffia en een gigantisch monster tegen het lijf. Dat allemaal terwijl ze hun best doen elkaar niet af te maken.

Titan Comics

Bloodborne #1 (van 4)
Schrijver: Ales Kot
Illustrator: Piotr Kowalski
Verschijningsdatum: 21 februari

Een jager wordt wakker in een eeuwenoude stad geplaagd door een verwrongen endemie. Verschrikkelijke beesten sluipen door de schaduwen van de stad en door de straten vloeit het bloed van de verdoemden rijkelijk. De jager begint een gevaarlijke zoektocht op zoek naar bleekbloed om zichzelf te genezen.

[quads id=1]

Alisik Fall #1 (van 2)
Schrijver: Hubertus Rufledt
Illustrator: Helge Vogt
Verschijningsdatum: 28 februari

Wanneer Alisik alleen wakker wordt op een begraafplaats gelooft ze dat ze midden in een nachtmerrie zit. Doodsbang vlucht ze de nacht in, maar ze komt erachter dat ze onzichtbaar is. Ze is echt dood, zonder een flauw benul hoe dat gebeurd is. De enige aanwijzingen die ze heeft zijn de woorden van andere geesten.

Valiant Entertainment

Armstrong & The Vault of Spirits #1
Schrijver: Fred van Lente
Illustrator: CAFU
Verschijningsdatum: 7 februari

Welke geheimen wachten er in de Vault of Spirits? Diep onder New Yorks onguurste bar houdt Armstrong een aangelegenheid – alleen voor uitgenodigde vrienden en bondgenoten!

Vault Comics

Return of the Graveyard Gang #1 (van 5)
Schrijver: Eliot Rahal
Illustrator: Felipe Cunha
Verschijningsdatum: 28 februari

In 1997 ontdekt een groep tieners een schat met een ontelbare waarde. Bang dat het geld van hun wordt gestolen sluiten de jongeren een pact: wanneer ze volwassen zijn komen ze terug om alles eerlijk te verdelen en lang en gelukkig te leven. Vijftien jaar later komen ze terug. Niet om een schat op te graven, maar om een vriend te begraven.

Zenescope

Monster Hunters Sorv Guide Cs Files Wendigo #1
Schrijver: Joe Brusha
Verschijningsdatum: 7 februari

Indiaanse mythes vertellen over een eeuwenoud wezen dat door de wildernis sluipt en zich voedt met mensenvlees. Wanneer mensen vermist raken in de bossen van het noordwesten van Amerika ontstaan er geruchten dat er een Wendigo ronddwaalt. Legendarische monsterjager JP Russ komt daarom een kijkje nemen.

Vessel #1 (van 3)
Schrijver: Joe Brusha
Verschijningsdatum: 7 februari

Van de Maja’s tot de piraten tot de ruimtereistijd, een ding heeft alle tijdperiodes met elkaar verbonden – en het is angstaanjagend. Voor duizenden jaren wordt er een vreemd vat doorgegeven welke niet te noemen verschrikkingen loslaat op wie het ook aandurft om het vat te openen. Maar wat zit er precies in?

[quads id=1]

Hellchild Inferno #0 (One-shot)
Schrijver: Joe Brusha
Verschijningsdatum: 14 februari

De hel breekt los wanneer Inferno en Hellchild samenkomen in een epische one-shot welke alles wat bestaat met de grond kan gelijkmaken. Angelica Blackstone ontmoet voor het eerst Mercy Dante in een verhaal welke zomaar de laatste kan zijn voor het duo in het Grimm Universum.

Musketeers #1 (van 5)
Schrijver: Joe Brusha
Verschijningsdatum: 21 februari

Een nieuw team dient zich aan in het Grimm Universum! Een groep superkrachtigen wie zichzelf de Musketiers noemt is opgedoken in Philadelphia. Ze gebruiken hun krachten om personen in moeilijkheden te helpen en om zichzelf een riante levensstijl te verschaffen. De lijn tussen held en vijand vervaagt als de groep hun acties gerechtvaardigd vinden, maar de politie heeft daar een andere mening over.

Peek A Boo #1 (van 5)
Schrijver: Joe Brusha
Verschijningsdatum: 28 februari

Een moeder zoekt troost samen met haar twee kinderen na een tragedie. Ze schrijft het gezin in voor een gezamenlijke wandeltocht door de bossen. Maar navigeren over het moeilijke terrein is niet hun enige probleem; ze worden gestalkt door ongeziene gasten!

Wees de eerste die reageert op "Nieuwe Comics Februari"

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.