Nieuwe Comics Maart

Dredd: Furies. Afbeelding van 2000 AD

Dit zijn alle nieuwe series en one-shots die in de maand maart verschijnen. De titels zijn nu voor te bestellen bij jouw comicshop.

2000 AD

Dredd Furies One Shot
Schrijvers: Arthur Wyatt en Alex De Campi
Illustrators: Paul Davidson
Verschijningsdatum: 28 maart

The Techie was Ma-Ma’s favoriete IT’er, verantwoordelijk voor het afsluiten van Peach Trees toen haar clan poogde Dredd en Anderson probeerde te vermoorden in de cultfilm DREDD. In de nasleep van dat incident heeft The Techie een nieuwe identiteit aangenomen, Bill Huxley, compleet met een partner en jonge zoon. Hij is echter wanhopig om hun een beter leven te geven. Wanneer de Erinyes Crew iemand nodig heeft voor een lucratieve beroving kan hij het niet helpen zijn vaardigheden te gebruiken!

Aardvark Vanaheim

Worlds Finite Cerebus #1
Schrijvers: Dave Sim en Sandeep Atwal
Illustrators: Dave Sim en Gustave Dore
Verschijningsdatum: 28 maart

Kan Batvark, homofoob, gedwongen worden een jonge jongen als hulpje te nemen, net als op de cover? Spoilerwaarschuwing: Nee. Bevat Super-Cerebus, Batvark en… Vark-Mite? (of hoe hij ook heet); Trick or Treat; Psychosomatic (1863); Cerebus’ Zelfhulpboek: Cyclothymia (1923); Product Placement; Maxwell and Mortimer’s Covers Band; “The Cerebus Foundation” en meer!

Action Lab Entertainment

Ghoul Scouts: Tweenage Werewolf #1
Schrijver: Steve Bryant
Illustrator: Mark Stegbauer
Verschijningsdatum: 7 maart

Een nieuwe dreiging besluipt Full Moon Hollow (paranormale hoofdstad van de wereld), en dat betekent dat de Ghoul Scouts de stad moeten redden! Deze comic is door Mark Waid geprezen als “slim, scherp en zeer vermakelijk”.

Action Lab – Danger Zone

Subspecies #1
Schrijvers: Cullen Bunn en Jimmy Johnston
Illustrator: Daniel Jay Logan
Verschijningsdatum: 7 maart

Michelle overleefde de aanval van de vampier Radu, versloeg hem meerdere keren, en heeft sindsdien met de nasleep geleefd. Haar leven veranderde voor altijd sinds hij haar infecteerde en ze heeft haar leven aangepast op die van een wezen van de nacht. Nu is echter het ondenkbare gebeurd. Radu is weer opgedoken, maar nu lijken er vijf incarnaties te bestaan van de duivelse vampier!

Gingerdead Man Meets Evil Bong #1
Schrijver: Brockton McKinney
Illustrator: Sergio Rios
Verschijningsdatum: 21 maart

Het beruchte baksel is terug! De ziel van een seriemoordenaar met het lichaam van een koekje! Het is de Gingerdead Man, en dit keer heeft hij zijn stroperige oogjes gericht op een headshop in Californië. De winkel wordt echter beschermd door Eebee the Evil Bong, een vervloekt artefact wie zijn glazen lichaam in het magische rijk BongWorld wil werpen. Het bloedvergieten en de stonedheid begint hier!

Vampblade Season 3 #1
Schrijver: Jason Martin
Illustrator: Marcello Costa
Verschijningsdatum: 21 maart

Stripwinkeleigenaar (en part-time ander-dimensionele vampierdoder) Katie Carva wordt letterlijk opnieuw gestart wanneer de Vampblades Detroit uit een andere dimensie transplanteren om de recent verwoeste stad te vervangen. Nu moet Katie de Glarkian ruimtevampierinvasie helemaal opnieuw overleven én zien om te gaan met een tweede versie van haarzelf! Het is een dubbele Vampblade, en dubbel het plezier!

[quads id=01]

Aftershock Comics

Betrothed #1
Schrijver: Sean Lewis
Illustrator: Steve Uy
Verschijningsdatum: 14 maart

Kieron en Tamara zijn allebei laatstejaars middelbare scholieren. Ze hebben nooit veel aandacht aan elkaar besteed, ook al zijn ze de enige kinderen op de school wie wezen zijn. Op de avond voor hun achttiende verjaardag ontdekken ze een levenslang geheim: in een andere dimensie zijn ze beide leiders van een leger dat tegen elkaar vecht! Als dat nog niet genoeg is, wanneer ze achttien worden moeten ze of Verloven, of Vechten tot de Dood!

Alterna Comics

Tinseltown #1
Schrijver: David Lucarelli
Illustrator: Henry Ponciano
Verschijningsdatum: 28 maart

In 1915 werd Abigail Moore een van de eerste vrouwelijke politieagenten in Hollywood. Maar achter de schitterende schijnwerpers en jurken klopt een verrot hart vol corruptie, hebzucht en leugens, en Abigail staat op het punt er recht in te duiken.

Zero Jumper #1
Schrijver/illustrator: Patrick Mulholland
Verschijningsdatum: 28 maart

Een eeuwenoude krachtbron die ruimte en tijd kan manipuleren is diep begraven in een desolate wereld. Juno, de laatste mens, moet op een gevaarlijke reis gaan om het te vinden. Haar missie is simpel: terug in de tijd gaan en de mensheid redden van de ondergang. De prijs? Haar leven.

American Mythology Productions

Widow Archives: The Series #1
Schrijver/illustrator: Mike Wolfer
Verschijningsdatum: 28 maart

Een van de eerste erotische/horror ‘bad girls’ uit de jaren ’90 is terug, in het originele avontuur dat haar geliefd maakte bij een hele generatie indie comic-fans: de vrouw-spin genaamd Widow! In deze nieuwe uitgave van haar oorspronkelijke verhaal van angst, romantiek en extreem geweld, seks en bloederigheid, weeft de ogenschijnlijk onschuldige Emma haar web over een afgezonderd Caribisch eiland en twee gestrande FBI-agenten wie op het geheime lab van haar vader zijn gestuit.

Amryl Entertainment

Cavewoman Return to Labyrinth #1 (van 2)
Verschijningsdatum: 28 maart

Na een bruut gevecht met Ankha’s nieuwe superteam realiseren Meriem, Carrie en Mona zich dat ze wapens nodig hebben om hun nieuwe vijanden te verslaan – wapens die alleen te verkrijgen zijn in het Labyrinth! Het is een ondergronds militair complex dat zowel mysterieus en gevaarlijk is. En niet iedereen komt er levend uit!

Archie Comic Publications

Vampironica #1
Schrijvers: Greg Smallwood en Megan Smallwood
Illustrator: Greg Smallwood
Verschijningsdatum: 14 maart

Een nieuwe langlopende serie! Wanneer Veronica wordt gebeten door een eeuwenoude vampier dreigt haar bloeddorst Riverdale te veranderen in een schuilplaats voor ondoden. Zal ze een eind maken aan de vampierdreiging of zal ze haarzelf overgeven aan de bloedlust?

[quads id=01]

Aspen Comics

Jirni Volume 3 #1
Schrijver: J.T. Krul
Illustrator: Michael Santamaria
Verschijningsdatum: 21 maart

Volg Ara door een fantastische wereld van episch avontuur!

Avatar Press

Crossed Plus 100: Mimic #1
Schrijvers: Christos Gage en Patrick Shand
Illustrators: Emiliano Urdinola en Raulo Caceres
Verschijningsdatum: 28 maart

Crossed is terug met een megagrote nieuwe serie! De wereld vn Crossed +100 is bedacht door Alan Moore en introduceerde ons met een gemeenschap en taal honderd jaar na the Crossed-uitbraak de mensheid uiteenreet. Nu is het de beurt aan Gage om in de wereld te duiken met Mimic, als een van Beau Salts discipelen een militaire basis binnenvalt om de beste lieden eruit te pikken. Daarnaast bevat elke uitgave een tweede verhaal van Pat Shand: American History X.

Black Mask Comics

Billionaire Killers #1
Schrijver: Matteo Pizzolo
Illustrator: Soo Lee
Verschijningsdatum: 28 maart

Wat als de kinderen van de 0.0001% zich afkeren van het nalatenschap van hun familie van globale brutaliteit en in plaats daarvan het miljardairspatriarchaat afbreken? In de wereld van Young Terrorists is Billionare Killers een op zichzelf staand verhaal over corruptie, samenzweringen en over wat er gebeurd wanneer de volgende generatie zweert om alles af te breken.

Breathless #1
Schrijver: Patrick Shand
Illustrator: Renzo Rodriguez
Verschijningsdatum: 28 maart

Breathless is Buffy the Vampire Slayer als de vijand big pharma was. Scout Turner werkt als een cryptozoöloog, ze onderzoekt en categoriseert bovennatuurlijke wezens voor wetenschappelijke doeleinden. Wanneer ze een medicijn ontdekt dat astma geneest in het gif van een nieuw wezen wordt ze achternagezeten door Kenilworth Pharmaceuticals en de monsters die ze gehuurd hebben om haar te doden. Met niemand aan haar kant behalve een onbeholpen assistent, een moreel dubbelzinnige succubus en haar oude, hulpbehoevende hond, moet Scout op de vlucht slaan. Maar kan ze van de klauwen van het medische monopolie ontsnappen in een wereld die geregeerd wordt door geld en medicijnen?

BOOM! Studios

Dodge City #1
Schrijver: Josh Trujillo
Illustrator: Cara McGee
Verschijningsdatum: 7 maart

Deze nieuwe serie gaat over het energieke en chaotische trefbal! Tomas is het nieuwste lid van het Jazz Pandas trefbalteam, en hij heeft een goed oog op de bal (of meerdere ballen!). Hij is echter nog nieuw, ongetest, en nog niet helemaal onderdeel van het team. Maar als de Jazz Pandas de regionale kampioenschappen willen halen dan zullen ze moeten leren samenwerken als een echt team.

Lucy Dreaming #1
Schrijver: Max Bemis
Illustrator: Michael Dialynas
Verschijningsdatum: 21 maart

Lucy Dreaming is een zwepende coming-of-age fantasy over het leven in je dromen (letterlijk). In haar dromen is Lucy de held in al haar favoriete verhalen. Elke nacht beleeft ze een groots avontuur. Deze reizen leren haar meer over haarzelf en de echte wereld dan ze ooit had verwacht!

[quads id=01]

Adventure Time BMO Bonanza #1 (one-shot)
Schrijvers: Laura Langston, Cynthia Cheng en Nicole Mannino
Illustrators: Laura Langston
Verschijningsdatum: 28 maart

Het is lente in het land van Ooo, en BMO is klaar om het te vieren! In deze speciale one-shot zitten verschillende korte verhalen, allemaal over ieders favoriete bewuste gamecomputer.

Comic Book Legal Defense Fund

CBLDF Defender Vol 3 #1
Door verschillende artiesten
Verschijningsdatum: 7 maart

CBLDF bezorgt je het laatste nieuws en meningen over vrijheid van meningsuiting! Met onder meer Jordie Bellaire over haar inspanningen voor vrijheid van meningsuiting en een interview met mangaka Takeshi Nogami over censuur in Japan.

Darby Pop Publishing

Bruce Lee Walk of the Dragon One Shot
Schrijvers: Shannon Lee, Jeff Kline en Nicole Dubuc
Illustrators: Brandon McKinney en Zac Atkinson
Verschijningsdatum: 28 maart

Filosoof/leraar/superheld Bruce Lee is terug. En laten we eerlijk zijn, de wereld heeft hem meer dan ooit nodig. Nadat hij zich kort terugtrekt van het bevechten van bovennatuurlijk kwaad, probeert Bruce Lee het huidige Californië te navigeren, al heeft hij amnesie en is hij 45 jaar afwezig geweest. Wat echter een lunchpauze had moeten zijn veranderd snel in een komedie van fouten met onder meer een verkeerde identiteit, een filmfestival en de gevangenis. En ook al begint Lee nooit gevechten, het blijft voor hem moeilijk om zowel zijn krijgskunsten te verbergen als zijn shirt aan te houden.

Dark Horse Comics

Doctor Star & Kingdom Lost Tomorrows #1
Schrijver: Jeff Lemire
Illustrator: Max Fiumara
Verschijningsdatum: 7 maart

Dit verhaal met een dubbele narratief speelt zich af in de wereld van de Black Hammer-serie. Een oude superheld wil niets liever dan weer in contact komen met zijn vervreemde zoon, aan wie hij ooit de mantel van Doctor Star wou doorgeven. In het verhaal leer je meer over hoe Doctor Star zijn krachten kreeg, zijn verhaal over de Tweede Wereldoorlog, de formatie van een aantal van Black Hammers grootste helden en meer, in een hartverscheurend superheldenverhaal over vaders en zoons.

Neil Gaiman American Gods My Ainsel #1
Schrijvers: Neil Gaiman en P. Craig Russell
Illustrator: P. Craig Russell
Verschijningsdatum: 14 maart

De bizarre roadtrip door Amerika gaat verder terwijl onze helden versterking opzoeken voor de onvermijdelijke godenoorlog! Shadow en Wednesday verlaten het House on the Rock en zetten hun reis over het land voort waar ze persona’s aanmeten, nieuwe goden ontmoeten en zich klaarmaken voor oorlog.

Usagi Yojimbo #1
Schrijver/illustrator: Stan Sakai
Verschijningsdatum: 21 maart

Op weg naar Inspecteur Ishida wordt Usagi geconfronteerd met soldaten van het shogunaat… een teken van de tijd. Terwijl Usagi en Ishida een aantal moorden proberen op te lossen worden ze behoedzaam wanneer ze lijken vinden die zijn ontdaan van elke soort identificatie – afgezien van een talisman dat het stel naar een schokkende ontdekking leidt!

[quads id=01]

DC Comics

Immortal Men #1
Schrijver: James Tynion IV
Illustrator: Jim Lee
Verschijningsdatum: 14 maart

Er is een geheime geschiedenis in de DC Universe van helden wie de mensheid hebben beschermd vanuit de schaduwen sinds het begin der tijden… en wie het eeuwige leven hebben. Het team, geleid door the Immortal Man, heeft een geheime oorlog gevoerd tegen het House of Conquest voor ontelbare jaren – maar Conquest heeft een rake klap uitgedeeld. De Immortal Men zoeken hun laatste hoop op – een nieuwe metamens genaamd Caden Park. Cadens ontwikkelende krachten kunnen misschien de Immortal Men redden, maar zullen ze hem vinden voor Conquest dat doet?

DC’s Young Animal

Shade the Changing Woman #1
Schrijver: Cecil Castellucci
Illustrators: Marley Zarcone en Jamie Coe
Verschijningsdatum: 7 maart

Shade heeft haar identiteit als alien verworpen. Ze is uit haar originele Aardse lijf gestapt en in een nieuwe. Nu, vrij van de bagage van vorige levens, en eindelijk echt alleen, gaat ze eropuit om meer te ontdekken van haar nieuwe thuis. Maar hoe gaat ze ermee om wanneer krankzinnigheid alle menselijke emoties neemt die ze gedwongen confronteerde in de Milk Wars en ze omtovert in een bouillabaisse van herinneringen en verwarring? Om het nog lastiger te maken moet Shade haar naamgenoot onder ogen zien, de originele Changing Man.

Eternity Girl #1 (van 6)
Schrijver: Magdalene Visaggio
Illustrator: Sonny Liew
Verschijningsdatum: 14 maart

Caroline Sharp is veel dingen geweest in haar leven, waaronder superheld en superspion. Maar nu zijn deze dagen achter haar en haar krachten zijn onbetrouwbaar geworden. Caroline zit vast in een sleur, naar beneden getrokken door depressie en niet in staat te kunnen veranderen. Want Caroline heeft het eeuwige leven, en dat kan ze niet ontsnappen. Haar levende staat is een constante geheugensteun dat ze voor de rest van haar leven een uitzondering zal zijn. Dan komt haar oude vijand Madame Atom met een intrigerend aanbod: ze kan de kracht krijgen om haar leven te beëindigen. Het enige wat ze hoeft te doen is de wereld vernietigen.

Cave Carson has an Interstellar Eye #1
Schrijver: Jonathan Rivera
Illustrator: Michael Avon Oeming
Verschijningsdatum: 21 maart

Na een jaar van multiversumsprongen en vechten in de Milk Wars is teruggaan naar een normaal leven met graven en grotduiken niet meer hetzelfde voor ontdekker Cave Carson. Natuurlijk, hij heeft zijn podcast, familie, en dat cybernetische oog, maar dromen over voorbije tijden is niet hetzelfde als leven. Gelukkig voor Cave Carson en zijn dochter worden ze letterlijk in een nieuw avontuur gezogen waar ze aan speleologie kunnen doen in een zwart gat! Want waardoor is het zwarte gat verschenen? En wat heeft het te maken met intergalactische muzieksensatie Star Adam?

Mother Panic Gotham A.D. #1
Schrijver: Jody Houser
Illustrator: Ibrahim Moustafa
Verschijningsdatum: 28 maart

In de nasleep van Milk Wars bevindt Violet Paige zich in een Gotham City zoals nooit tevoren gezien. Tien jaar in de toekomst, in een wereld zonder Batman, is de stad overgenomen door the Collective, met Gala als Head of Citystate. De high-techstad met een nultolerantiebeleid wat burgerwachten betreft heeft geen plaats voor iemand die wraak gezworen heeft. En wat is er met Violets moeder gebeurd? The Joker, wie nu een verdrietige clown wie ballonwapens maakt op de verlaten Gotham haven, heeft wellicht de antwoorden.

Dynamite Entertainment

Green Hornet #1
Schrijver: Amy Chu
Illustrator: German Erramouspe
Verschijningsdatum: 7 maart

Britt Reid Jr, de telg van het Daily Sentinel-uitgeversimperium, verdwijnt tijdens een wild feest op het jacht van een vriend. In de tussentijd neemt het aantal misdrijven toe in de straten van Century City terwijl de mysterieuze crimineel/burgerwacht the Green Hornet afwezig is. Het is slechts een kwestie van tijd voor iemand de optelsom maakt. Het is aan Kato en zijn dochter Mulan om de stad én Green Hornets nalatenschap te beschermen terwijl hij erachter probeert te komen wat er met Britt gebeurd is.

[quads id=01]

Pathfinder Spiral of Bones #1
Schrijvers: Crystal Fraiser en Rob McCreary
Illustrator: Tom Garcia
Verschijningsdatum: 21 maart

Terwijl de Pathfinder een duik neemt in de geschiedenis en mysteries onder Kaer Maga, de regelloze Stad der Vreemden, duikt Valeros een stuk dieper in het hiernamaals om zijn onsterflijke ziel te verdedigen in de rechtszalen van de doden! Inclusief een extra Starfinder-verhaal!

E-Comix

Pussycats End of Everything #1 (van 2)
Schrijver: Vince Brusio
Illustrator: Mats Engesten
Verschijningsdatum: 14 maart

Vreemd, surrealistisch en barbaars! Het is 12 Monkeys gemixt met The Invisibles! Paramilitaire Pussycats van de toekomst Viper en Foxglove worden herenigd na een pijnlijke scheiding om zombies te stoppen Amerika over te nemen. Maar kunnen de geliefden de macht van de Amerikaanse regering zich toe-eigenen op een nietsvermoedend volk? Zijn deze bad girls goed genoeg om een revolutie naar het gazon van het Witte Huis te brengen?

IDW Publishing

Bubba Ho-Tep & Cosmic Blood-Suckers #1
Schrijver: Joe Lansdale
Illustrator: Tadd Galusha
Verschijningsdatum: 21 maart

Van de bedenker van de cultklassieker Bubba Ho-Tep is hier een voorloper op het verhaal! President Nixon heeft een aliendreiging ontdekt en weet dat er maar een man is wie kan helpen: Elvis Presley. Maar zal zelfs Elvis genoeg zijn om een horde Kosmische Bloedzuigers te verslaan?

October Faction Supernatural Dreams #1
Schrijver: Steve Niles
Illustrator: Damien Worm
Verschijningsdatum: 21 maart

De October Faction is terug! Wanneer hun voormalige leider en vader pensioen neemt moet de rest van de Allans wennen aan de nieuwe orde van de dag en moderniseren ze hun werk als monsterjagers. Maar een sinister en machtig nieuw kwaad roert… een kwaad dat de familie kan opbreken!

Ghostbusters Crossing Over #1 (van 8)
Schrijver: Erik Burnham
Illustrator: Dan Schoening
Verschijningsdatum: 28 maart

Al enige tijd hebben de originele Ghostbusters toegang tot een interdimensionaal portaal dat hun compleet nieuwe manieren heeft gegeven om het paranormale te onderzoeken en om overleg te plegen met collega’s in het multiversum. Maar ze hebben deze technologie niet gedeeld met de andere Ghostbusters, en een aantal vinden dit niet eerlijk. Daarom hebben Jillian Holtzann en Ron Alexander besloten zelf een werkend portaal te maken – maar deze laat onbedoeld alles in de Containment Unit vrij! Dat zijn heel veel geesten, en het zal een heleboel Ghostbusters kosten om ze opnieuw te vangen. Sterker nog, ze zijn allemaal nodig! Het Ghotbusters-evenement Crossing Over begint hier!

Crow: Memento Mori #1
Schrijvers: Roberto Recchioni en Micol Beltramini
Illustrator: Angelo Mennillo
Verschijningsdatum: 28 maart

James O’Barrs iconische karakter keert terug in een nieuw verhaal! Volg David, de nieuwe Crow, door de straten van Rome terwijl hij zint op heilige wraak tegen de terroristen die hem en zijn vriendin hebben vermoord.

[quads id=01]

Demi-God #1
Schrijver: Ron Marz
Illustrator: Andy Smith
Verschijningsdatum: 28 maart

Dit is de volgende Ominous Universe-titel! Bij grote kracht komt grote… wacht, hoe ging dat zinnetje ook al weer? Demi-God is een hedendaags superheldenverhaal die niet te vergelijken is. Wanneer de onverantwoordelijke luiwammes Jason McAndros plotseling de krachten krijgt van een god is de vierde wand niet het enige wat hij breekt! Terwijl Jason blaakt in zijn nieuw ontdekte krachten, begint hij zichzelf Hercules te noemen en geeft hij toe aan elke gril.

Rom Tales of Solstar Order #1
Schrijvers: Chris Ryall en Christos Gage
Illustrator: Guy Dorian en Sal Buscema
Verschijningsdatum: 28 maart

Deze speciale herpresentatie van de medebedenker van de Rom-comics, Sal Buscema, terugkeer naar het personage wordt voor het eerst gepresenteerd in een enkele uitgave. Inclusief bonusillustraties, een interview met de man zelf, en andere coole extra’s!

Image Comics

Gideon Falls #1
Schrijver: Jeff Lemire
Illustrator: Andrea Sorrentino
Verschijningsdatum: 7 maart

De levens van een teruggetrokken man geobsedeerd met een samenzwering over het afval van de stad en een uitgerangeerde Katholieke priester die aankomt in een kleine stad vol donkere geheimen raken vervlochten met de mysterieuze legende van de Zwarte Stal, een onwerkelijk gebouw dat zogenaamd in zowel de stad als de kleine stad is verschenen door de jaren heen, en vervolgens dood en krankzinnigheid met zich meebrengt.

Oblivion Song By Kirkman & De Felici #1
Schrijver: Robert Kirkman
Illustrators: Annalisa Leoni en Lorenzo De Felici
Verschijningsdatum: 7 maart

Een decennium geleden verdwenen 300.000 inwoners van Philedelphia in Oblivion. De regering heeft op elk mogelijke manier geprobeerd de mensen terug te krijgen, maar na vele jaren hebben ze het opgegeven. Nathan Cole doet dat niet. Hij reist dagelijks naar het apocalyptische landschap van Oblivion af, met gevaar voor eigen leven, om te zoeken naar overlevenden. Maar misschien is Nathan ook op zoek naar iets anders? Waarom kan hij de lokroep van the Oblivion Song niet weerstaan?

Prism Stalker #1
Schrijver/Illustrator: Sloane Leong
Verschijningsdatum: 7 maart

Dit is er een voor de fans van Octavia Butler, Sailor Moon en de biopunkhorror van David Cronenberg. Vep is een jonge vluchteling, opgegroeid ver van haar verwoeste planeet, als een contractuele burger op een buitenaardse kolonie. Ze werkt onvermoeibaar voor haar insectoide gastheren, maar er is geen ontsnapping mogelijk van het kleverige, druppende stadsnest. De deur van gelegenheid staat nog maar op een kier. Haar plicht is naar haar familie toe, maar wat kan ze nog voor hun doen? Het antwoord krijgt ze sneller dan ze op voorbereid is.

Dry Country #1
Schrijver/illustrator: Rich Tommaso
Verschijningsdatum: 14 maart

Aan het eind van de jaren 1980 in Miami speelt een jonge Generatie X’er detective nadat een vrouw op wie hij een oogje heeft vermist wordt. Dit is een nieuwe misdaadserie van de maker van Spy Seal!

[quads id=01]

Infidel #1 (van 5)
Schrijver: Pornsak Pichetshote
Illustrator: Aaron Campbell
Verschijningsdatum: 14 maart

Infidel volgt een Amerikaanse moslima en haar multiculturele buren wie verhuizen naar een gebouw waar entiteiten spoken welke zich voeden met xenofobie. Dit is een spookhuisverhaal voor de 21e eeuw!

Cyber Force #1
Schrijvers: Matt Hawkins en Bryan Hill
Illustrator: Atilio Rojo
Verschijningsdatum: 28 maart

De klassieke serie keert terug in een een hertelling onder toezicht van bedenker Marc Silvestri. In een moderne wereld waar de mensheid gedefinieerd wordt door de technologie die zij maakt raakt een terrorist direct het hart van menselijke vooruitgang. Een van de overlevenden is Morgan Stryker. Hij is zwaargewond en wordt gered door zijn werkgevers. De prijs zou echter de mensheid kunnen zijn.

Joe Books

Disney Princess and the Frog One Shot
Schrijvers/illustrators: Disney
Verschijningsdatum: 14 maart

Beleef de magie van Disneys The Princess and the Frog opnieuw met deze levendige comics gemaakt door de meesters van Disney. Tiana droomt ervan het beste restaurant in New Orleans te openen, maar wanneer ze een kikkerprins ontmoet wie wanhopig weer mens wil worden, nemen haar plannen een omweg wanneer een noodlottige kus ze op een hilarisch avontuur leidt door de mystiek bayous van Louisiana.

Keenspot Entertainment

Fruit Ninja Frenzy Force #1
Schrijvers: Joe Casey, Steven T. Seagle en Duncan Rouleau
Illustrator: Mike Rosenzweig
Verschijningsdatum: 28 maart

Vier hedendaagse Fruit Ninja’s staan op om de verloren kunst van Juice Jitsu te herontdekken! Hun missie: verborgen krachten ontketenen door fruit door te snijden en hun buren beschermen van bizarre slechteriken waarvan ze nooit wisten dat ze bestonden! In deze fruitige eerste uitgave moet de Frenzy Force tegen hun eerste echte vijand vechten, een eeuwenoude ninja die nog een appeltje te schillen heeft.

Lion Forge

Encounter #1
Schrijvers: Art Baltazar en Franco
Illustrator: Chris Giarrusso
Verschijningsdatum: 14 maart

Een gloednieuwe serie van de makers van Tiny Titans! Encounter is een nieuw soort held; een alien, ontsnapt van zijn planeet naar Aarde, kan elke vorm aannemen die hij kiest, en hij koos ervoor een held te worden! Met de hulp van zijn pratende hond Barko vecht hij tegen criminaliteit op onze planeet.

Infinity 8 #1
Schrijvers: Lewis Trondheim en Zep
Illustrator: Moninique Bertail
Verschijningsdatum: 21 maart

Een ruimteschip ter grootte van een stad stuit tegen een puinveld tussen twee melkwegstelsels. Het is aan de top acht beveiligingsagenten op het schip om een manier te vinden er omheen te gaan. Er worden acht verschillende parallelle tijdlijnen onderzocht, waar verschillende manieren worden ontdekt waarmee het einde van de gigantische intergalactische populatie van het schip wordt voorspeld. Een verhaal voor de nieuwe generatie verteld in de traditie van Heavy Metal!

[quads id=01]

Voltron Legendary Defender Vol 3 #1
Schrijver: Mitch Iverson
Illustrators: Rubine en Beni Lobel
Verschijningsdatum: 7 maart

De Galra heeft lang een aantal slavenplaneten in hun bezit gehad, en de Paladins hebben een plan gemaakt om deze te bevrijden. Om dit te doen moet Allura eerst een manier vinden om SPRAWL te infiltreren, een groep streng bewaakte planeten die ontgonnen worden door de Galra. Het stopzetten van de stroom van hun middelen is de eerste stap in het stoppen van de Galra. Maar de sleutel van deze stap is de mysterieuze band doorbreken die de planeten bijeenhoudt.

Marvel Comics

Infinity Countdown #1
Schrijver: Gerry Duggan
Illustrator: Aaron Kuder
Verschijningsdatum: 7 maart

De Sage van de Infinity Stones begint! Wanneer de Infinity Stones door de hele kosmos opnieuw verschijnen begint de ultieme race voor macht! Gevechten worden gevochten, bloed zal vloeien, levens worden verloren… allemaal wanneer de beste kosmische helden en slechteriken wedijveren over het bezit van de Power Stone.

Marvel’s Ant-Man and Wasp Prelude #1
Schrijver: Will Pilgrim
Illustrator: Chris Allen
Verschijningsdatum: 7 maart

Scott Langs leven is een puinzooi. Maar toen hij uit de gevangenis kwam zwoer hij zijn leven te veranderen om zich te bewijzen tegenover zijn ex en zijn dochter. Bij een ‘laatste klus’ kreeg hij echter het pak van Hank Pym in handen en werd hij Ant-Man! Lees ook hoe Hope Van Dyne the Wasp werd in deze adaptie van de eerste film als voorbereiding voor de release van Marvel’s Ant-Man and the Wasp!

New Mutants Dead Souls #1
Schrijver: Matthew Rosenberg
Illustrator: Adam Gorham
Verschijningsdatum: 14 maart

De New Mutants duiken recht in een van de engste hoekjes van het Marveluniversum om op missies te gaan die niemand wil doen. Maar weet het team waar ze echt op jagen? En wat zijn ze bereid te doen om hun doel te bereiken? De geheimzinnige Magik leidt haar teamleden Wolfsbane, Rictor, Boom-Boom en Strong Guy recht naar paranormale dreigingen waar ze misschien niet op voorbereid zijn, en dat doet ze misschien de das om!

Weapon H #1
Schrijver: Greg Pak
Illustrator: Cory Smith
Verschijningsdatum: 21 maart

Het Weapon X-programma heeft het weer gedaan! Met het risico van hun eigen verwoesting hebben ze hun grootste en misschien wel gevaarlijkste experiment gedaan… met de kracht van de Hulk en de woede en klauwen van Wolverine is hier Weapon H! Het is enige tijd geleden dat Weapon H ontsnapte en zijn makers vernietigde. Nu is onze held op de vlucht terwijl hij zijn mysterieuze verleden probeert te ontsnappen en zich afzondert van de maatschappij. Dan verschijnt er een soort Wendigo die de levens van anderen bedreigd. Zal Weapon H zijn verantwoordelijkheidsgevoel afschudden? Of blijft er nog een stukje menselijkheid in hem bestaan?

Iron Man Hong Kong Heroes #1
Schrijver: Howard Wong
Illustrator: Justice Wong
Verschijningsdatum: 21 maart

Het Marvelverhaal van Disneys nieuwste en coolste attractie! Stark Expo Hong Kong – de plaats om de nieuwste en beste technologie te onthullen! Wendy Wong en Tony Stark presenteren het nieuwe Stark Emergency Response Exosuit, maar dan slaat een kwaad uit het verleden toe! De sinistere Baron Mordo werkt samen met Arnim Zola in een duivelse mix van baanbrekende technologie en eeuwenoude donkere magie. Met onder meer Captain America, Black Widow, Hulk, Black Panther, en de introductie van een compleet nieuwe held in bepantsering!

[quads id=01]

Damnation Johnny Blaze Ghost Rider #1
Schrijver: Christopher Sebela
Illustrator: Phil Noto
Verschijningsdatum: 28 maart

Johnny Blaze gaat het gevecht aan met een andere duivel dan normaal: Mephisto! Maar Mephisto laat Johnny een eigen soort lijden zien die Johnny genoeg redenen geven voor wraak.

Oni Press

Ballad of Sang #1 (van 5)
Schrijver: Ed Brisson
Illustrator: Alessandro Micelli
Verschijningsdatum: 7 maart

Sang, ontvoerd van de straten van de Filippijnen als een baby en getraind als een huurmoordenaar, heeft nooit een kindertijd gekend. Alles wat hij kent is moorden en de vriendelijkheid van zijn meester, Chen, wie als een vader voor hem is. Wanneer Sangs kinderlijk enthousiasme een karwei verpest krijgt hij te maken met de toorn van Don Minchella. Chen wordt vermoord en Sang komt nog maar net weg, samen met Michella’s afgehakte arm. Sang zweert wraak, terwijl elke bende in de stad gemobiliseerd wordt om hem over te leveren aan Minchella, dood of levend.

Red 5 Comics

Fractured Mind #1
Schrijver: James Gilarte
Illustrator: David Anton Gamis
Verschijningsdatum: 14 maart

De seriemoordenaar bekend als ‘de Verlammer’ terroriseert een kleine stad. Hij ontvoert tienermeisjes wie nooit weer gezien worden. Nooit meer, tot Christie Laurence ontsnapt uit zijn klauwen. Nu is ze Rechercheur Johnsons en Stephensons enige aanwijzing naar de Verlammer, maar dat betekent eerst dat Christies eigen donkere geheimen onthuld moeten worden.

Scout Comics

Welcome to Paradise #1
Schrijver: A.C. Medina
Illustrator: Morgan Kendrick Sawyer
Verschijningsdatum: 28 maart

Welcome to Paradise is The Good, The Bad and The Ugly in de setting van een ondergrondse bunker ter grootte van Californië, drie eeuwen na de Apocalyps. Deze is gevuld met dodelijke dragraces, routine massamoorden genaamd ‘de schoonmaken’ en het gemiddelde huis is niet groter dan een kast. Maak kennis met Manny, een gezellige bezorger van een garage, wie op de vlucht is en in het bezit van iets wat misschien de laatste hoop is voor de mens. Het enige probleem is dat hij in een gigantische bunker zit en bijna iedereen hem dood wil hebben.

Titan Comics

Fighting American Ties That Bind #1
Schrijver: Gordon Rennie
Illustrator: Andie Tong
Verschijningsdatum: 7 maart

De bejubelde serie keert terug met een gloednieuw verhaal over Fighting American een Speedboy! De slechte Madam Chaos is veilig opgeborgen achter tralies, maar de chaos die ze veroorzaakt heeft is nog maar net begonnen. Ze worden geconfronteerd met nieuwe en oude vijanden. Dan worden een aantal oude familiegeheimen onthuld wat de echte Amerikaanse geest van onze held kan breken!

Sea of Thieves #1
Schrijver: Jeremy Whitley
Illustrator: Rhoald Marcellius
Verschijningsdatum: 14 maart

Ontdek en val aan over de bedrieglijke Zee van Dieven in dit epische verhaal gebaseerd op het actie-avontuur multiplayerspel van Rare Studios voor de Xbox One en Windows 10! Reizend naar verre eilanden op zoek naar legendarische begraven schatten zullen onze helden rivaliserende dieven, de wraking van ondoden die hun schatten beschermen, en het ergste dat de zee te bieden heeft moeten overwinnen!

[quads id=01]

Factory #1
Schrijver/illustrator: Yacine Elghorri
Verschijningsdatum: 21 maart

Mad Max gemengd met Fallout in een nachtmerrievisie van een leven op een dystopische planeet! Een groep mutanten sjokken door de meedogenloze woestijnen van een dystopische planeet op zoek naar de fabriek – het laatste stukje civilisatie dat over is in de woestenij.

Valiant Entertainment

Shadowman #1
Schrijver: andy Diggle
Illustrator: Stephen Segovia
Verschijningsdatum: 28 maart

Vrees je demonen niet. Bevecht ze. Jack Boniface heeft geen makkelijke jeugd gehad. Zijn leven werd nog lastiger toen hij de nieuwe Shadowman werd, een sterfelijk persoon gebonden aan gewelddadige voodoogeesten met immense kracht. Hij moest de wereld beschermen tegen invallen uit andere rijken, maar kon de moordzuchtige impulsen van de loa’s niet onderdrukken. Nu, na zich jarenlang afgezonderd te hebben, keert Jack terug voor een afrekening met het kwaad in de wereld dat zowel hemel als aarde zal schudden.

Zenescope Entertainment

Grimm Fairytales Tales of Terror Vol 4 #1
Schrijver: Joe Brusha
Verschijningsdatum: 14 maart

De hitserie van Zenescope is terug, en niet alleen als comic, maar binnenkort ook als speelfilm! De eerste comic in dit nieuwe volume sluit aan met de film en zet de traditie voort van moderne horror met echt angstwekkende twisten.

Wees de eerste die reageert op "Nieuwe Comics Maart"

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.