Nieuwe Comics April

Afbeelding van Xerxes: The Fall of the House of Darius, door Frank Miller.

Dit zijn alle nieuwe comicseries die in april verschijnen. Van science fiction tot komedie, de keuze is reuze!

Aardvark Vanaheim

Love and Aardvarks #1
Schrijvers: Dave Sim en Sandeep Atwal
Illustrators: Dave Sim en Gustave Dore
Verschijningsdatum: 25 april

Een compilatie van verschillende verhalen van Aardvark Vanaheim. Deze uitgave geeft een eerbetoon aan de beroemde alternatieve comic Love & Rockets.

Action Lab Entertainment

Helm #1
Schrijver: Jehanzeb Hasan
Illustrator: Miguel Angel Reyes
Verschijningsdatum: 4 april

De mysterieuze heks Luna Lumere wordt achtervolgd door de genadeloze Legion. Ze wordt gezocht vanwege een waslijst aan ‘misdaden tegen het Gemenebest’. Luna doet haar best om Legion te ontwijken om een trein met ‘magiemaker’ Eldrick Spellsong Jr. te onderscheppen. Hij moet de sleutel zijn tot het ontketenen van een eeuwenoude voorspelling.

Action Lab Danger Zone

Danger Doll Squad Galactic Gladiators #1
Schrijvers: Jason Martin, Dan Mendoza en Bryan Seaton
Illustrator: Winston Young
Verschijningsdatum: 4 april

Zombie Tramp, Vampblade en DollFace werken weer samen in een gevecht in de ruimte! Een nieuwe kosmische bedreiging plukt de meiden van Aarde en plaatst ze in een galactische vechtarena. Kunnen onze dodelijke dames zich meten met de onguurste gladiatoren van over het hele universum?

Adhouse Books

Live/Work #1 (van 6)
Schrijver/illustrator: Pat Palermo
Verschijningsdatum: 25 april

Welkom in New York in 2007, een jaar voor de financiële crash, waarin een tijdelijke gemeenschap van jonge kunstenaars proberen om samen te komen om hun eigen plek te creëren en hun carrières te lanceren. Dat terwijl ze zwoegen in de marges van de bloeiende kunstwereld van New York.

Aftershock Comics

Brothers Dracul #1
Schrijver: Cullen Bunn
Illustrator: Mirko Colak
Verschijningsdatum: 11 april

De legende van Vlad de Spietser is nachtmerriemateriaal. De inspiratie voor een van de meest iconische monsters martelde en vermoorde duizenden slachtoffers. Maar wat veranderde hem in zo’n verdorven moordenaar? De waarheid bevindt zich in zijn tienerjaren, toen Vlad en zijn broer Radu werden gegijzeld door het Ottomaanse Rijk. In deze tijd leerden de broers veel dingen, waaronder boogschieten, paardrijden, vechtkunst, recht… en het vinden en doden van vampiers.

Her Infernal Descent #1 (van 5)
Schrijvers: Lonnie Nadler en Zac Thompson
Illustrator: Kyle Charles
Verschijningsdatum: 18 april

Een verhaal over verlies in vijf delen. Niet in staat om met haar verlies om te gaan daalt een moeder van middelbare leeftijd af naar de negen kringen van de Hel om haar verloren familie terug te halen. Deze no-nonsense moeder reist diep door de bizarre onderwereld vol met beroemde zondaars, surrealistische landschappen en absurde taken, begeleid door de geesten van William Blake en Agatha Christie. Deze hertelling van Dante’s Inferno update het verhaal met moderne thema’s.

[quads id=01]

American Mythology Productions

Three Stooges Slaptastic Special #1
Schrijver: S.A. Check
Illustrators: Brendon Fraim en Brian Fraim
Verschijningsdatum: 25 april

Het originele Vaudeville-trio is terug, en dit keer zijn ze gevangen in een virtuele realiteit! Geniet van een fantastische mix van klassieke en moderne Three Stooges vertellingen in de Slaptastic Special!

Antarctic Press

Rochelle Vol 2 #1
Schrijver: John Crowther
Illustrator: Dell Barras
Verschijningsdatum: 25 april

Insecttastische superheld Rochelle en haar vrienden vertrekken naar het prachtige Florida Keys voor een ongekende voorjaarsvakantie. Hun vakantie wordt echter snel een avontuur wanneer ze in de legende duiken van Skeeter, the Key West Ghoul!

Black Mask Comics

Black AF Widows & Orphans #1
Schrijver: Kwanza Osajyefo
Illustrator: Tim Smith
Verschijningsdatum: 25 april

In deze wereld krijgen alleen zwarte mensen superkrachten. Wat kunnen ze opleveren op de zwarte markt? In dit nieuwe verhaal vanuit de pagina’s van BLACK onderzoeken Anansi en Hoodrat een mensenhandeloperatie welke het duo over de hele wereld brengt, recht tegenover een donker verleden van mishandeling, kindsoldaten en verscheurde families.

Survival Fetish #1 (van 5)
Schrijver: Patrick Kindlon
Illustrator: Antonio Fuso
Verschijningsdatum: 25 april

Het centrum van Honolulu is een scherpschutterssteeg, en Saheer geeft hier beter leiding dan wie dan ook. Hij is een lokale bekende voor het transporteren van medicijnen en informatie over een niemandsland bezet door milities en bendes. Maar wat mensen over je zeggen is nooit het complete verhaal, en wanneer het gejuich stopt is Saheer alleen met zijn angsten en geheimen. Survival Fetish is een adrenalinerit die politieke intrige mixt met diepe personages en extreme actie.

BOOM! Studios

WWE WrestleMania 2018 Special #1
Schrijvers: Ryan Ferrier, Tini Howard, Lan Pitts, Julian May
Illustrator: Rodrigo Lorenzo
Verschijningsdatum: 4 april

WrestleMania is het grootste evenement op het gebied van sportentertainment, en we vieren het met een oversized one-shot met de grootste WWE Supersterren! De special van dit jaar bevat onder meer een nadere kijk op een van de beste wedstrijden ooit: Macho Man Randy Savage vs. Ricky ‘The Dragon’ Steamboat tijdens WrestleMania III.

[quads id=01]

Robocop Citizens Arrest #1
Schrijver: Brian Wood
Illustrator: Jorge Coelho
Verschijningsdatum: 11 april

In de toekomst wordt gerechtigheid gecrowdsourced en is het dodelijk. Het is decennia geleden dat het RoboCop-programma werd opgezet. Corporaties hebben de scholen en regering overgenomen. De wethandhaving is geprivatiseerd. De traditionele politie bestaat niet meer, aangezien de burgers worden beloond voor het bespieden van hun buren. Er is slechts een enkele autoriteit op de straat: RoboCop!

Rugrats: R is for Reptar 2018 Special #1
Schrijver: Nicole Andelfinger
Illustrator: Esdras Cristobal
Verschijningsdatum: 11 april

Wanneer de stoppen doorslaan bij de Pickles kruipen de babies en volwassenen bij elkaar om hun favoriete verhalen over Reptar te delen. In deze collectie komen verhalen voorbij van Opa Lou, Phil en Lil, Angelica, Susie en Tommy.

Mighty Morphin Power Rangers 2018 Annual #1
Schrijvers: Kyle Higgins, Ryan Parrott, Anthony Burch, Adam Cesare en anderen
Illustrator: Dylan Burnett
Verschijningsdatum: 25 april

Deze annual bevat fanfavoriete teams van over het hele Power Rangers-universum: Dino Charge, RPM, TimeForce, Ninja Steel, Dino Thunder. Het weefsel van de realiteit wordt bedreigd wanneer Drakkon komt binnenvallen!

Coffin Comics

Lady Death Unholy Ruin #1
Schrijvers: Brian Pulido en Mike Maclean
Illustrator: Dheeraj Verma
Verschijningsdatum: 25 april

Het nieuws dat haar geliefde moeder Marion gevangen is genomen leidt Lady Death recht naar Gore Galore, een afgrijselijke getwiste realityshow welke recht vanuit de Hel wordt uitgezonden. De diva van de dood moet het opnemen tegen hordes kannibalistische seriemoordenaars, bovennatuurlijke beulen en zelfs voormalige bondgenoten. Het is een zelfmoordval opgezet door de Hellbourne Elders om Lady Death weg te vagen van het oppervlak van de Hel! In de tussentijd leidt Hellwitch haar Hellbourne-leger over het pad van wraak!

Dark Horse Comics

Black Hammer Age of Doom #1
Schrijver: Jeff Lemire
Illustrator: Dean Ormston
Verschijningsdatum: 18 april

De Eisner Award-winnende serie keert terug! Lucy Weber is de nieuwe Black Hammer geworden. Net op het moment dat ze onze helden wil vertellen hoe ze gevangen zijn geraakt op de boerderij (en hoe ze kunnen ontsnappen) verdwijnt Lucy. Nu zit onze nieuwe Black Hammer vast in een grauwe wereld met punkrockrechercheurs, emogoden antropomorfische mensen, absurdistische helden en veel meer vreemde vogels!

Xerxes Fall of House of Darius #1 (van 5)
Schrijver/illustrator: Frank Miller
Verschijningsdatum: 4 april

De Persische koning Xerxes gaat op pad om de wereld te veroveren om zijn vader Darius’ ondergang te wreken en om een rijk te creëren zoals nooit tevoren… Dan produceren de Grieken zelf een goddelijke koning, Alexander de Grote. Dit is de langverwachte aanvulling op Frank Millers meesterwerk 300!

[quads id=01]

Aliens Dust to Dust #1 (van 4)
Schrijver/illustrator: Gabriel Hardman
Verschijningsdatum: 25 april

De Tronokolonie op LV-871 wordt aangevallen. Noodevacuaties worden op touw gezet. Shuttles verlaten de plaats. Alles wat de twaalf jaar oude Maxon en zijn moeder hoeven te doen is op tijd bij de ruimtehaven aankomen. Tussen hun en de haven bevinden zich echter… Aliens! Een angstaanjagend coming-of-age-verhaal van meesterverteller Gabriel Hardman.

Resident Alien: An Alien in New York #1
Schrijver: Peter Hogan
Illustrator: Steve Parkhouse
Verschijningsdatum: 25 april

Een gestrande alien verstopt zich in de openbaarheid in Patience, Washington, door zich voor te doen als de dokter van de kleine plaats. Wanneer een opzienbarend mysterie zijn aandacht grijpt reist hij af naar New York met een van zijn enige menselijke vrienden, een oorspronkelijke Amerikaanse sjamaan. Peter Hogan en Steve Parkhouse gaan verder met hun unieke, geprezen sciencefiction moordmysterieserie!

DC Comics

The Curse of Brimstone #1
Schrijver: Justin Jordan
Illustrator: Philip Tan
Verschijningsdatum: 4 april

Joe Chamberlain zou alles doen om zijn kleine vergeten stadje te redden – zelfs als hij daarvoor een deal moet sluiten met de duivel. Maar de zaken lopen verder uit de hand dan gedacht, en Joe wordt vervloekt met de kracht van Brimstone. Met de kracht van vuur en vernietiging in zijn handen moet Joe de demon met wie hij een deal sloot opsporen en doden voor zijn nieuwe krachten de stad vernielen die hij probeerde te redden. Kan hij echter zijn eigen demonen verslaan voor zijn krachten hem van binnenuit verscheuren?

Dynamite Entertainment

Jeepers Creepers #1
Schrijver: Marc Andrekyo
Illustrator: Kewber Baal
Verschijningsdatum: 18 april

Devin Toulson schrijft zijn droomthesis over mythes in de Amerikaanse geschiedenis. Maar wanneer zijn onderzoek hem eeuwen terugneemt vindt Devin iets afgrijselijks. Iets dat cultuur, locatie en tijd overschrijdt. Iets dat elke 23 jaar terugkeert voor een bloederig feestmaal. Zal het onderzoek van de jonge man simpelweg een broodjeaapverhaal blootleggen? Of komt hij oog in oog te staan met een onsterflijk wezen dat de mensheid vanuit de schaduwen heeft geterroriseerd sinds het ontstaan van de mens?

Swashbucklers Saga Continues #1
Schrijver: Marc Guggenheim
Illustrator: Andrea Mutti
Verschijningsdatum: 4 april

We zagen de bemanning van de Starshadow voor het laatst in Swords of the Swashbuckers van Bill Mantlo en Butch Guice, en alles leek toen verloren! Tientallen jaren later zijn Raader en haar crew terug om hun avonturen in de cosmos voort te zetten! Marc Guggenheim en Andrea Mutti bundelen hun krachten om de epische ruimtesaga te vervolgen!

Hero Tomorrow Comics

Apama The Undiscovered Animal #1
Schrijvers: Ted Sikora en Milo Miller
Illustrator: Benito Gallego
Verschijningsdatum: 18 april

De meest onverklaarbare superheld allertijden! IJscowagenchauffeur Ilyia Zjarsky uit Cleveland gaat wandelen en komt dan de geesteskracht tegen van het meest wrede wezen dat de mens nooit gekend heeft! De geprezen saga wordt voor het eerst in enkele delen geprint in een nieuwe langlopende serie!

[quads id=01]

Tap Dance Killer #1
Schrijver: Ted Sikora
Illustrator: Nikolaus Harrison
Verschijningsdatum: 18 april

Actrice Nikki St. Clair was de liefste meid in de stad tot ze in een horrorshow werd gecast als de Tap Dance Killer. Nu, niet in staat de rol van haar af te schudden, waart er een 1920-achtige bizarre gangstermoordenaar rond in de straten wie met theatrale flair mensen in de wandelgangen afgeslacht achterlaat!

IDW Publishing

Sonic the Hedgehog #1
Schrijver: Ian Flynn
Illustrator: Tracy Yardley
Verschijningsdatum: 4 april

Sonic racet een nieuw avontuur tegemoet! Nadat Sonic de slechte plannen van Dr. Eggman heeft getart, racet hij over de wereld om de robotische Badnikteams neer te halen die nog over zijn. Het is een grote taak voor een persoon – zelfs voor Sonic! Gelukkig heeft hij hulp van zijn beste vriend Tails!

Star Wars Adventures Annual 2018
Schrijver: John Jackson Miller
Illustrator: Jon Sommariva
Verschijningsdatum: 4 april

Aangezien Leia gewond is moet Luke een gevoelige diplomatieke missie ondernemen met de prikkelbare Sarkans! Wat een routinegesprek had moeten worden veranderd snel in een spannend avontuur met het lot van het sterrenstelsel op het spel!

Dungeons & Dragons Evil at Baldur’s Gate #1
Schrijver: Jim Zub
Illustrator: Dean Kotz
Verschijningsdatum: 18 april

De Baldur’s Gate-helden keren eindelijk terug naar de stad, maar hun tijd in Ravenloft en de bevroren noordelijke uitstrekkingen van de Realms heeft de groep veranderd. Elk moet zware testen doorstaan voor ze klaar zijn om hun lot te omarmen.
Een nieuwe held van het volk waart door de straten van Baldur’s Gate. Minsc voelt zich achtergesteld, ondanks zijn eigen legende. Kan hij zijn plaats als de Geliefde Ranger van de stad hernemen? Wat er ook gebeurd, onheil zal zeer zorgvuldig voor de kont geschopt worden!

J. Scott Campbell Danger Girl 20th Anniversary
Schrijver: Andy Hartnell
Illustrator: J. Scott Campbell
Verschijningsdatum: 18 april

Het is 20 jaar geleden dat Danger Girl voor het eerst de comicindustrie onveilig maakte. IDW viert het door het introducerende previewverhaal en het eerste oversized nummer opnieuw uit te geven. Daarbij worden de twee verhalen voor het eerst gepresenteerd in levendig zwart-witte tekeningen, recht uit Campbells archief! Daarbij is de lettering weggelaten zodat je de tekeningen in volle glorie kunt zien!

Antar #1
Schrijver: Nnedi Okorafor
Illustrator: Eric Battle
Verschijningsdatum: 25 april

Eer door doorzettingsvermogen. Nalatenschap door diversiteit. IDW Publishing presenteert met trots het epische verhaal van een van de beste krijgers en dichters aller tijden: Antar de Zwarte Ridder. Ooit was hij een verachte kamelendrijver, geboren uit een Afrikaanse slavin en een Arabische nobelman. Antar bewijst dat helden gemaakt zijn door te omarmen wie we zijn en door te dromen over wat we kunnen worden.

[quads id=01]

My Little Pony Legends of Magic Annual 2018
Schrijver: Jeremy Whitley
Illustrator: Brenda Kickey
Verschijningsdatum: 25 april

My Little Pony: Legends of Magic wordt groots afgesloten in deze annual! De Pilaren krijgen een nieuw gevaar onder ogen dat hun vaardigheden als een team zal testen en ze een stap dichterbij hun voorbestemde laatste ontmoeting brengt in het oude Equestria!

Star Trek Discovery: Succession #1
Schrijver: Mike Johnson en Kirsten Beyer
Illustrator: Angel Hernandez
Verschijningsdatum: 25 april

In deze miniserie duiken je favoriete personages uit Star Trek Discovery in een avontuur dat samenhangt met de tweede helft van het eerste seizoen, nu te zien op Netflix!

X-Files Case Files: Florida Man #1
Schrijver: Delilah Dawson
Illustrator: Marco Castiello
Verschijningsdatum: 25 april

FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully hebben 25 jaar lang hun zaklampen in het donker geschenen, op zoek naar de waarheid. Om dit te vieren lanceert IDW Publishing een nieuwe serie van de X-Files case files! Onder deze banner zullen trouwe fans verschillende microseries voorbij zien komen met verhalen die de X-Files uit het verleden en het heden onderzoeken, door toptalent uit de comic- en schrijversindustrie! In ‘Florida Man…’ worden Scully en Mulder naar een kleine stad in Florida gestuurd om een reeks aan bizarre misdaden te onderzoeken. Dan worden ze ontvoerd door een alligator-aanbiddende cult.

Image Comics

Analog #1
Schrijver: Gerry Duggan
Illustrator: David O’Sullivan
Verschijningsdatum: 4 april

Over vijf jaar is de beveiliging van het internet compleet verwoest. Geheimen worden niet langer over het internet verstuurd, maar ze worden toevertrouwd aan gewapende koeriers, zogenaamde Ledger Men, zoals menselijke boksbal Jack McGinnis. Hij heeft een pistool in de ene hand en een koffer geboeid aan de ander. Gevaar loert om elke hoek en Jack moet veel over zijn schouder kijken – want hij hielp mee aan de cyberaanval die de wereld veranderde. Kijk mee hoe Jack in deze nieuwe serie zijn vuist inslaat op spionnen, huurlingen, fascisten, en later vijanden die minder goed te slaan zijn, zoals een zeer knorrige AI.

Isola #1
Schrijvers: Brenden Fletcher en Karl Kerschl
Illustrator: Msassyk en Karl Kerschl
Verschijningsdatum: 4 april

De kapitein van de Royal Guard heeft de hoofdstad ontvlucht met de Koningin van Maar, onder de invloed van een kwade spreuk. Kapitein Rooks enige hoop om Koningin Olwyn terug te krijgen op haar troon en het rijk te redden van oorlog ligt een halve wereld weg op een eiland, een mythische plaats met de naam Isola, land van de doden. Een aanrader van de fans van Studio Ghibli en Hayao Miyazaki!

Crude #1
Schrijver: Steve Orlando
Illustrators: Garry Brown en Lee Loughridge
Verschijningsdatum: 11 april

Ooit vreesden moordenaars Piotr Petrovich. Nu hebben ze zijn zoon naar hem teruggestuurd – in een lijkzak. Achtervolgd door zijn miskleunen reist Piotr door Rusland om te leren wat voor een man zijn zoon echt was. In de tussentijd jaagt hij op de klootzakken die hem vermoorden. En wanneer hij de moordenaars vindt zullen ze leren hem opnieuw te vrezen…

[quads id=01]

The Dead Hand #1
Schrijver: Kyle Higgins
Illustrators: Stephen Mooney en Jordie Bellaire
Verschijningsdatum: 11 april

Carter Carlson was een hoog onderscheiden agent tijdens de Koude Oorlog. Maar in de val van 1991 ontdekte Carter een geheim die niet alleen zijn leven veranderde, maar ook de loop van de geschiedenis. Nu, wanneer de mysterieuze ‘Dead Hand’ de wereld weer dreigt te eindigen, is het enige wat in hun weg staat de relatie tussen een oude spion en een kleine jongen.

Skyward #1
Schrijver: Joe Henderson
Illustrators: Antonio Fabela en Lee Garbett
Verschijningsdatum: 18 april

Op een dag werd de zwaartekracht op Aarde een fractie van wat het ooit was. Twintig jaar later heeft de mensheid zich aangepast aan hun nieuwe realiteit. En voor Willa Fowler, een vrouw geboren vlak na G-Day, is het… nou ja, eigenlijk fantastisch! Je kan door de lucht vliegen! Ik bedoel, natuurlijk, als je te hoog springt kun je sterven. Maar dan moet je gewoon niet te hoog springen, toch? En misschien moet je niet bij een gevaarlijk plan binnen struikelen om zwaartekracht terug te brengen wat je zou kunnen doden…

Joe Books

Disney Pixar Brave One Shot
Schrijvers/illustrators: Diverse Disney·Pixar-animatoren
Verschijningsdatum: 4 april

Ga op het avontuur van je leven in deze levendige comicadaptie met 48 pagina’s van Brave: getekend door de meesterlijke artiesten van Disney·Pixar. Merida is een getalenteerde boogschutter en de onstuimige dochter van Koning Fergus en Koningin Elinor. Vastbesloten haar eigen pad te kiezen trotseert Merida een eeuwenoud gebruik dat heilig is voor de heren van het land. Hierdoor ontketent ze chaos en razernij in het koninkrijk. Wanneer ze de hulp zoekt van een excentrieke oude vrouw krijgt ze een ongelukkige wens die in vervulling gaat.

Keenspot Entertainment

Fruit Ninja Ancient Origins #1
Verschijningsdatum: 25 april

Duizend jaar geleden trainden in het koninkrijk van Fruitasia vier jonge studenten onder het scherpe toeziende oog van de Sensei. Hun missie: Het land dienen en beschermen door de geheime krachten van Juice Jitsu te gebruiken, een krijgskunst die de verborgen krachten van fruit gebruikt! In dit sappige eerste nummer raakt een gekoesterd artefact vermist en de Fruit Ninja’s moeten deze terug zien te krijgen.

Marvel Comics

Venomized #1
Schrijver: Cullen Bunn
Illustrator: Iban Coello
Verschijningsdatum: 4 april

Het verhaal dat begon in Venomverse komt tot een epische conclusie in Venomized! De Poisons, een soort die hongert naar superkrachtige symbioten en hun gastheren, hebben hun nieuwe doelwit uitgekozen… de Marvel Universe zelf! Hun eerste missie? Elke supermens in een Klyntarsymbioot stoppen – en ze consumeren! Met Venom en de X-Men nog steeds vermist na de gebeurtenissen van Poison-X zijn de planeet en hun helden weerloos!

Avengers Shards of Infinity #1
Schrijver: Ralph Macchio
Illustrator: Andrea Di Vito
Verschijningsdatum: 4 april

Een nieuwe dreiging steekt de kop op: een slechte organisatie genaamd Lunar heeft in het geheim een krachtig wapen gebouwd op het oppervlak van de maan. Black Widow infiltreert de groep om achter een nog schokkender geheim te komen: hun wapen krijgt zijn energie van scherven van de Cosmic Cube! Volg Captain America, Black Panther, Falcon en Black Widow op een kosmisch avontuur met nieuwe schurken die je niet in de weg wil zitten!

[quads id=01]

Exiles #1
Schrijver: Saladin Ahmed
Illustrator: Javier Rodriguez
Verschijningsdatum: 11 april

Blink sloot zich eens aan bij een team dat niet alleen de wereld, maar het gehele multiversum zou redden. Nu zijn haar teleportatietalenten weer nodig! Wanneer een mysterieuze dreiging knaagt aan het weefsel van het multiversum moet the Unseen – ooit bekend als Nick Fury, nu een observeerder van de Aarde op de maan – een kampioen rekruteren om het te redden. Blink kan het echter niet alleen af. Wie sluit zich aan bij Blinks nieuwe team? En kunnen ze ooit terug naar huis?

Domino #1
Schrijver: Gail Simone
Illustrator: David Baldeon
Verschijningsdatum: 11 april

Onmogelijke hoeken. Onmogelijke schoten. Onmogelijke doelwitten. Marvels #1 soldaat van geluk is terug in een explosieve nieuwe serie! Neena Thurman heeft als een mislukt resultaat van een supersoldatenprogramma altijd haar eigen geluk gecreëerd als een scherpschietende huurling bekend als Domino. Maar wat gebeurt er wanneer haar krachten haar in de steek laten? De jager wordt de prooi wanneer elke huurling bloed ruikt. Plus: een paar geliefde Marvel-personages keren terug!

Marvel Super Hero Adventures #1
Schrijver: Jim McCann
Illustrator: Dario Brizuela
Verschijningsdatum: 18 april

Een compleet nieuwe serie voor alle leeftijden! Elk deel bevat Spider-Man wie samenwerkt met andere helden, zowel met de klassiekers als de nieuwe lichting. In deze eerste comic werkt Spider-Man samen met Black Panther om Doctor Octopus tegen te houden. Hij is namelijk op jacht naar Vibranium! Dit is de serie die je kan delen met zowel je kinderen als je vrienden!

Hunt For Wolverine #1
Schrijver: Charles Soule
Illustrator: David Marquez
Verschijningsdatum: 25 april

De terugkeer van Wolverine begint hier, waar het eerste stukje wordt aangereikt van het mysterie dat invloed zal hebben over de hele Marvel Universe! Net wanneer de X-Men de dood van Logan hebben kunnen behappen komen ze een verschrikkelijk geheim te weten. Oude wonden worden heropend, waarheden worden betwijfeld en een epische zoektocht begint. De vroegste hints naar de terugkeer van Wolverine worden hier blootgelegd. Wie legt de puzzelstukjes als eerste op de goede plek?

Thanos Annual #1
Schrijvers: Donny Cates, Kieron Gillen, Al Ewing, Ryan North, Christopher Hastings en Katie Cook
Illustrators: Katie Cook, Frazer Irving en Geoff Shaw
Verschijningsdatum: 25 april

Thanos is waarschijnlijk het slechtste wezen in het universum… en als iemand dit zou weten, dan is het wel de gloednieuwe Cosmic Ghost Rider. Laat de spirit of vengeance je leiden door het ergste van het ergste wanneer hij de verschrikkelijkste wandaden onthult van de Mad Titan (en anderen)!

Scout Comics

Cyber Spectre #1
Schrijver: Richard Emms
Illustrator: Ale Graza
Verschijningsdatum: 25 april

In een wereld die wordt beheerst door supercomputers en waar het gerechtelijke systeem puur digitaal is, bestaan er geen menselijke fouten, slechts een AI die de uitkomst van elke mogelijke misdaad berekend. Van moord tot drugsdeals, de computer bepaalt het lot van de gehele mensheid. Maar er is een misdaad die de dans ontsprongen lijkt te zijn: wie of wat is de Cyber Spectre? Met als bonus het verhaal The Kromik, door Rich Emms en Carlos Zuniga.

[quads id=01]

Source Point Press

Haunted High Ons One Shot
Schrijvers: Dirk Manning en Twiztid
Illustrator: Alessandro De Fornasari
Verschijningsdatum: 11 april

Jamie Madrox en Monoxide, beter bekend als het horrorcore rapduo Twiztid, hebben een comfortabel bijbaantje gevonden als zogenaamde geestenjagers. Maar wat gebeurt er wanneer een routineklus niet alleen een echte geest oplevert, maar ook een moordende demon? Apenstreken en horror natuurlijk!

Dead Duck & Zombie Chick Rising Grave One Shot
Schrijver/illustrator: Jay P. Fosgitt
Verschijningsdatum: 25 april

Meestercartoonist Jay Fosgitt (My Little Pony, Rocket Raccoon and Groot, Bodie Troll) keert terug naar zijn zwarte komedie-roots met Dead Duck and Zombie Chick. Lach mee met de droge humor wanneer Dead Duck zijn best doet om zijn baan te behouden – het bezorgen van de zielen van de doden voor verwerking!

Titan Comics

Supermansion #1 (van 4)
Schrijver: Barry Hutchinson
Illustrator: Jake Elphick
Verschijningsdatum: 4 april

Gebaseerd op de geanimeerde webshow op Crackle, nu te zien op Adult Swim! Deze Emmygenomineerde serie heeft de stemmen van Bryan Cranston, Chris Pine, Keegan-Michael Key, Jullian Bell, Yvette Nicole Brown en Zeb Wells, en wordt geproduceerd door Robot Chickens Seth Green!
De ouder wordende superheld Titanium Rex, en zijn voormalige team The League of Freedom, worstelen om relevant te blijven in een veranderlijke wereld.

Season of the Snake #1
Schrijver: Serge Lehman
Illustrator: Marie Michaud
Verschijningsdatum: 11 april

Geschreven door de bekroonde auteur van Chimera Brigade! Season of the Snake heeft een rijke en complexe wereld, perfect voor zowel sciencefiction- als fantasyfans! In de intersectie is orde de sleutel tot succes. Door een serie ruimtetunnels naar verschillende zonnestelsels aan te leggen heeft de mens het universum overwonnen. Maar lang voor de mensen er kwamen waren er inheemse soorten, en na duizenden jaren begint er iets te ontwaken…

Tank Girl Full Color Classics 1988-1989 #1
Schrijver: Alan Martin
Illustrator: Jamie Hewlett
Verschijningsdatum: 18 april

30 jaar geleden creeerde Jamie Hewlett en Alan Martin met hun dynamische samenwerking de eerste Tank Girl-comics in glorieus zwart-wit. Nu presenteren we de punky, manische, rudimentaire strips in kleur, precies zoals Hewlett en Martin ze gezien zouden willen hebben drie decennia geleden.

The Prisoner #1
Schrijver: Peter Milligan
Illustrator: Colin Lorimer
Verschijningsdatum: 25 april

De culttelevisieserie komt tot leven in deze gloednieuwe comic van Peter Milligan en Colin Lorimer! Getimed om samen te vallen met de vijftigste verjaardag van de eerste Amerikaanse transmissie, transporteert deze serie lezers terug naar het mysterieuze dorp waar iedereen een nummer is!

[quads id=01]

Forever Free #1
Schrijvers: Joe Haldeman en Gay Haldeman
Illustrator: Marvano
Verschijningsdatum: 25 april

Gebaseerd op het prijswinnende boek van Joe Haldeman. In een samenleving die te autocratisch en opdringerig is, is een saai leven niet te vergelijken met de zekerheid van het gevecht. Een groep oorlogsveteranen voelt zich steeds meer vervreemd van de samenleving en plant een ontsnapping naar de toekomst door te reizen door ruimte en relativiteit. Maar wanneer het schip begint te falen wordt hun reis een zoektocht naar het onbekende wezen dat verantwoordelijk is.

Vault Comics

Wasted Space #1
Schrijver: Michael Moreci
Illustrator: Hayden Sherman
Verschijningsdatum: 18 april

Billy Bane is een profeet die het helemaal mis had, en het sterrenstelsel staat sindsdien in brand. Het enige wat hij nu nog wil is wegkwijnen in het donkerste hoekje van de ruimte met zijn beste vriend Dust, een overgeklokte Fuq bot. Maar wanneer er een nieuwe profetie zich aandient wordt Billy opgeroepen om het sterrenstelsel te redden waarvoor hij in ieder geval deels schuldig is aan zijn verwoesting. Jammer genoeg kan het hem niets schelen. Dit is Philip K. Dick in de blender gegooid met Preacher. Neem een slok en get wasted.

Deep Roots #1
Schrijver: Dan Watters
Illustrator: Val Rodrigues
Verschijningsdatum: 25 april

Wortels, ooit stikkend onder het cement, breken door de straten van Londen om haar gebouwen te smoren. Groentehomunculi houden banken gegijzeld met automatische wapens. Er is een groene en bloeiende wereld buiten de onze om, vechtend tegen de menselijke vervuiling. We zullen een reddingsmissie lanceren naar deze andere wereld. Maar het is wreed en onbekend, en wanneer we verward raken in de lianen zal er meer vallen dan alleen steden. Van de hand van Dan Watters en Val Rodrigues komt een verhaal over twee werelden, over mythe en mens, over science en fiction, en de wortels die ze delen.

Zenescope

Mainstream #1 (van 5)
Schrijvers: Michael Dolce en Talent Caldwell
Illustrators: Talent Caldwell en Tony Moy
Verschijningsdatum: 25 april

Er zijn mensen op deze Aarde die hier niet horen. Het is aan een Chicagoaanse rechercheur en een geheime interdimensionale politiekracht om ze terug te sturen naar waar ze vandaan kwamen! Mis deze nieuwe miniserie niet!

Wees de eerste die reageert op "Nieuwe Comics April"

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.