Opbrengst Wonder Woman overstijgt Iron Man 3

Wonder Woman. Afbeelding via the Mary Sue

Wonder Woman heeft meer opgebracht dan Iron Man 3 in Amerika. De film oversteeg daar afgelopen weekend ook al Captain America: Civil War. De film heeft in Amerika al $409,5 miljoen opgebracht. Wereldwijd komt dat bedrag uit op $813,2 miljoen.

Hierdoor staat Wonder Woman nu op de vijfde plaats in Noord Amerika als film met de beste opbrengsten. In Nederland heeft de film $3,9 miljoen opgeleverd.

Regisseur Patty Jenkins is blij met het succes van de film. “Het is prachtig, het is waar je op hoopt als filmmaker. Je werkt zo hard voor zo’n lange tijd dat je hoopt op wat voor succes dan ook. Het voelt ongelooflijk en alsof ik enorm veel geluk heb dat ik twee soorten succes mee mag maken.”

Plaats de eerste reactie op "Opbrengst Wonder Woman overstijgt Iron Man 3"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.