Dark Nights: Metal #1 ruim 260.000 keer verkocht

Dark Nights: Metal #1. Afbeelding via CBR

Het eerste deel van de eventcomic Dark Nights: Metal heeft het goed gedaan bij de liefhebbers. Met een geschatte 260.000 verkopen is de comic van DC de tot nu toe best verkochte strip van dit jaar. Hiermee staat Dark Nights: Metal #1 met 30.000 verkopen boven Peter Parker Spectacular Spider-Man, de nummer twee van dit jaar.

Wel is het belangrijk om te melden dat het gaat om de geschatte verkoop. De distributeur doet een schatting van het aantal benodigde stripboeken op basis van voorbestellingen, en levert deze vervolgens aan de winkels. Of de comics vervolgens verkocht worden of in de winkel blijven liggen is niet met zekerheid te zeggen.

Het is wel zeker dat de comic goed wordt ontvangen. Op Comicbook Round Up krijgt Dark Nights: Metal #1 een 8.8 van de critici en een 8.3 van de lezers. Deel twee komt woensdag 13 september uit.

Plaats de eerste reactie op "Dark Nights: Metal #1 ruim 260.000 keer verkocht"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.