Vers van de Pers: Nieuwe series in week 37

Ninjak #0. Afbeelding via Multiverse.

In Vers van de Pers wordt er wekelijks gekeken naar alle nieuwe series die uitkomen. Hier zijn alle nieuwe #1 releases van week 37.

Generations: Captain Marvel & Captain Mar-Vell #1
Uitgever: Marvel
Schrijver: Margaret Stohl
Tekenaar: David Nakayama

Carol Danvers, a.k.a. Captain Marvel komt onverwacht Mar-Vell van de Kree tegen, iemand wie ze nooit meer dacht te zien. Voor ze kan verklaren hoe deze ontmoeting mogelijk is, komt ze echter in een gevecht terecht met iemand die de Kree wil vernietigen.

Harley Quinn 25th Anniversary Special #1
Uitgever: DC Comics
Schrijver: Paul Dini, Jimmi Palmiotti, Amanda Conner, Chip Zdarsky

Tekenaar: Amanda Conner, Joseph A. Quinones Jr, Chad Hardin

Harley Quinn is 25 jaar! In deze speciale uitgave zijn er verschillende verhalen over Harley te vinden van zowel oudgedienden als artiesten die Harley nog niet eerder getekend hebben.

Hellboy and the B.P.R.D.: 1955 – Occult Intelligence #1
Uitgever: Dark Horse
Schrijver: Mike Mignola, Chris Roberson
Tekenaar: Brian Churilla

Tijdens een tussenlanding op een afgelegen eiland komt Hellboy terecht in een web van intrige met overheidsgeheimen en buitenlandse agenten. Er wordt een eigen koude oorlog gevoerd over een wapen dat precies in het straatje valt van de BPRD.

Ninjak #0
Uitgever: Valiant
Schrijver: Mat Kindt, Christos Gage
Tekenaar: Francis Portela, Tomas Giorello

Na jaren van training en onder high-tech gadgets is MI-6’ Colin King nog steeds van vlees en bloed. Hoe kan een sterfelijke man overleven in een wereld vol eeuwige strijders, bewuste buitenaardse bepantsering en telekinetische mensen? Een geheim dat Ninjak  uit een ver verleden meedraagt kan dit onthullen.

The Realm #1
Uitgever: Image
Schrijver: Seth M. Peck
Tekenaar: Jeremy Haun

Vijftien jaar geleden werd onze wereld onder de voet gelopen door orks, draken en ander gespuis, welke de planeet in totale chaos stortten. Een groep strijders probeert de wereld te herwinnen van de rijzende duisternis.

Retcon #1
Uitgever: Image
Schrijver: Matt Nixon
Tekenaar: Toby Cypress

Een groep paranormale avonturiers proberen de vernietiging van het zonnestelsel te voorkomen door alternatieve tijdlijnen af te sluiten. Echter vinden ze zichzelf opnieuw in een vergelijkbare maar herziene situatie op een parallelle Aarde waar ze dezelfde vijand moeten verslaan.

Runaways #1
Uitgever: Marvel
Schrijver: Rainbow Rowell
Tekenaar: Kris Anka

De Runaways zijn weer terug bij Marvel! Nico, Karolina, Molly, Chase, Old Lace en zelfs Gert beleven een nieuw avontuur.

Secret Empire: Omega #1
Uitgever: Marvel
Schrijver: Nick Spencer
Tekenaar: Andrea Sorrentino

Hydra is gevallen, maar de wereld is nog niet veilig. De helden van Marvel herpakken zichzelf om zich klaar te maken voor de heropbouw. Toch hangt er een grote vraag over de gebeurtenissen: kan Captain America hiervan terugkomen?

Sheena #1
Uitgever: Dynamite
Schrijver: Marguerite Bennett, Christina Trujillo
Tekenaar: Moritat

Sheena moet een deal sluiten wanneer haar dorp ervan wordt beschuldigd een van de mannen van een groep huurlingen te hebben vermoord. Ze heeft 24 uur om de man levend terug te vinden, of haar dorp (en de bewoners) worden verwoest. Ze is echter niet de enige wie de man zoekt.

SLAM! The Next Jam #1
Uitgever: BOOM! Studios
Schrijver: Pamerla Ribon
Tekenaar: Marina Julia

In dit vervolg op SLAM! moeten rollerderbymeiden Knockout en CanCan flink hun best doen om zich te herpakken van de strenge overtreding die ze hebben begaan om een betere status te krijgen in de competitie.

Wolfenstein #1
Uitgever: Titan Comics
Schrijver: Dan Watters
Tekenaar: Piotr Kowalaski, Ronilson Freire

B.J. Blazkowicz keert terug in deze comic gebaseerd op het populaire spel om tegen de nazi’s te vechten. Kan Blazko de sinistere Hans Hartmann stoppen?

 

Plaats de eerste reactie op "Vers van de Pers: Nieuwe series in week 37"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.