Priest en Woods nemen stokje over van Justice League’s Hitch

Justice League. Afbeelding via DC Comics

Brian Hitch’ tijd bij Justice League zit er voorlopig op. Christopher Priest en Pete Woods gaan de komende tijd Justice League schrijven en illustreren. In december begint er een nieuwe verhaallijn met de naam ‘Lost’.

Christopher Priest is erg enthousiast, maar ook geïntimideerd door zijn aanstelling. Hij heeft grootse plannen voor Justice League. “Het is mijn doel om Justice League te benaderen als een ‘kantoordrama’. Natuurlijk zullen er genoeg dreigingen, vijanden en buitenaardse vloten voorkomen. De grootste uitdaging wordt echter hoe de groep zijn plaats zal definiëren in deze nieuwe en meer cynische wereld.”

Pete Woods vult hierop aan dat hij gelooft dat ze wat unieks gaan brengen. “We willen de lezers een andere kijk geven op de personages, hun relatie met elkaar, en wat het betekent om lid te zijn van de Justice League.”

Eerder werk
Priest verwierf bekendheid met onder meer het schrijven van Deathstroke, Black Panther en the Ray. Pete Woods heeft eerder gewerkt aan Action Comics, Deadpool en Robin. Priest en Woods nemen het stokje dus van Brian Hitch over in december, met nummer #34. In dit verhaal komt de Justice League in de problemen nadat Batman door slaapgebrek een ernstige fout maakt.

 

Plaats de eerste reactie op "Priest en Woods nemen stokje over van Justice League’s Hitch"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.