‘Marvel Legacy derde akte groter plan’

Avengers 1.000.000 B.C. Afbeelding van Marvel Comics.

Nu het Secret Empire-evenement voorbij is en Generations het einde nadert, is het bijna de beurt aan Marvel Legacy. Deze one-shot moet een nieuwe fase inluiden voor het Marvel-universum.

Hoofdredacteur Axel Alonso is enthousiast. In een interview met Entertainment Weekly vertelt hij dat Marvel Legacy de derde akte is van een groter plan voor de Marvel Universe. “In de tweede akte hebben we veel iconische helden verruild voor nieuwe, jongere personages, zoals Amadeus Cho als de nieuwe Hulk, en Riri Williams als de nieuwe Iron Man. De terugkeer van de klassieke Marvel personages was onvermijdelijk. Dit was vanaf het begin al gepland. Nu, met Legacy, gaan we kijken of het Marvel-universum groot genoeg is voor alle personages.”

1.000.000 B.C. Avengers
Schrijver Jason Aaron heeft groot uitgepakt voor Marvel Legacy. “De strip is bedoeld om de personages en de enorm fantasierijke makers van Marvel te vieren. Tegelijkertijd wou ik iets echt nieuws doen met de personages. Daarom speelt een deel van het verhaal zich af in het stenen tijdperk.” Onder meer Phoenix, Iron Fist, Ghost Rider en Odin vormen de 1.000.000 B.C. Avengers.

Ook vindt het verhaal plaats in het heden en de toekomst. “Het fundament wordt gelegd voor een paar verschillende verhalen. Deze gaan een grote impact hebben op meerdere titels in de komende maanden.” vertelt Aaron aan Newsarama.

Legacy
Marvel Legacy #1 komt in de winkels op 27 september. Daarna zullen een aantal titels hun oude nummering overnemen. Zo gaat the Incredible Hulk verder met #709 en the Invincible Iron Man met #593.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.