Vers van de Pers: Week 39

Fu Jitsu #1. Afbeelding van Aftershock Comics

Er liggen deze week weer een aantal nieuwe series op de plank. Daarnaast zijn er een heleboel nieuwe one-shots uit. Bekijk hier de hele lijst met alle #1 comics die vers van de pers zijn.

Annual
Uitgever: Image Comics
Schrijver: Joe Casey
Tekenaars: Jim Rugg, Luke Parker, Nathan Fox, Wilfredo Torres

Annual is een comic-anthologie voor de 21e eeuw. Het begint allemaal hier: pulp popcornverhaal The Winternational; de Casey-Fox samenwerking van Playboy; mythologie van het nieuwe millennium met Jim Rugg; en nieuw materiaal en speciale features.

Batman: The Murder Machine #1
Uitgever: DC Comics
Schrijver: Frank Tieri
Tekenaar: Riccardo Federici

In deze tie-in van Dark Nights: Metal staat de Dark Multiverse Cyborg-Batman centraal, en hij heeft niet veel goeds in zijn zin. Cyborg moet deze nachtmerrieversie van Batman tegen zien te houden.

The Beautiful Death #1
Uitgever: Titan Comics
Schrijver/Tekenaar: Mathieu Bablet

Wat is de betekenis van verzet wanneer er niets meer is om voor te vechten? Daar worstelen Wayne, Jeremiah en Soham mee, de enige overlevenden van een apocalyptische alieninvasie. Ze zijn echter deel van een groter plan welke te maken heeft met een andere, nog onbekende, overlevende.

Captain Kronos #1
Uitgever: Titan Comics
Schrijver: Dan Abnett
Tekenaar: Tom Mandrake

In Oost-Europa worden Captain Kronos, een legendarische vampierjager, en zijn assistenten Grost en Carla opgeroepen om een stad te helpen met een vampierplaag. Onder de stad ontwaakt echter een veel slechtere en dodelijkere kracht dan deze vampiers.

Dishonored #1
Uitgever: Titan Comics
Schrijver: Michael Moreci
Tekenaars: Andrea Olimpieri, Mattia Lacono

Het verhaal in deze comic speelt zich af na de gebeurtenissen in de game Dishonored 2. Emily Kaldwin keert terug naar Dunwall voor een avontuur met Corvano Attano. Ze raakt in conflict met politicus Archibald Dufrane en er loopt een mysterieuze moordenaar rond. Emily’s krachten laten het afweten midden in het onderzoek, en dan nemen zaken een dodelijke keer.

DuckTales #1
Uitgever: IDW Publishing
Schrijver: Joe Caramagna
Tekenaar: Luca Usai

Donald Duck en zijn neefjes gaan twee keer op avontuur. In ‘The Great Experiment of the Washing Machine’ vinden ze een geheim lab vol met vreemde uitvindingen. Deze zouden het leven makkelijker moeten maken, maar ze kunnen je leven ook korter maken! Daarna onderzoeken ze het ‘ijzingwekkende geheim van de vuurtoren’.

Fu Jitsu #1
Uitgever: Aftershock Comics
Schrijver: Jai Nitz
Tekenaar: Wesley St. Claire

Fu Jitsu is de slimste jongen van de wereld, al 100 jaar. Hij heeft al vele avonturen beleefd door de tijd, in het Melkwegstelsel, en natuurlijk op Aarde. Nadat hij is gedumpt door zijn vriendinnetje gaat Fu naar Antarctica om alleen te zijn. Superschurk en langste man Robert Wadlow stuurt echter een huurmoordenaar naar de Zuidpool om Fu te vermoorden.

Generations: Miles Morales Spider-Man & Peter Parker Spider-Man #1
Uitgever: Marvel Comics
Schrijver: Brian Michael Bendis
Tekenaar: Ramon Perez

Als het op problemen aankomt, heeft Peter Parker ze allemaal: pestkoppen, een zieke tante, een dubbelganger, grote verantwoordelijkheden… Het zit hem niet mee. En wat heeft al deze gekheid te maken met Miles Morales?

Generations: Sam Wilson Captain America & Steve Rogers Captain America #1
Uitgever: Marvel Comics
Schrijver: Nick Spencer
Tekenaar: Paul Renaud

In een vreemde doch herkenbare omgeving vecht Sam Wilson naast Captain America en Bucky tegen een niet te stoppen bedreiging voor de veiligheid van de wereld.

Infinite Loop: Nothing But the Truth #1
Uitgever: IDW Publishing
Schrijvers: Pierrick Colinet, Elsa Charretier
Tekenaar: Daniele Di Nicuolo

Teddy wordt door de tijd gestuurd naar een klein plaatsje waar mensen verslaafd zijn aan het vertellen van leugens. In deze scifi-miniserie botst de griezeligheid van Twin Peaks met de dystopische krankzinnigheid van 1984.

Marvel Legacy #1
Uitgever: Marvel Comics
Schrijver: Jason Aaron
Tekenaars: Russell Dauterman, Alex Maleev, Esad Ribic, Chris Samnee

Het begint met het dagen van de mensheid, het eindigt met het gebed van een kind. Ertussenin vallen er keizerrijken, broeien er mysteries, worden geheimen onthuld, beginnen er queestes en worden legendes geboren. Dit alles leid tot de dramatische terugkeer waar je op gewacht hebt – en een die je gevreesd hebt!

Micronauts: First Strike #1
Uitgever: IDW Publishing
Schrijver: Christos Gage
Tekenaar: Chris Panda

Tijdens de gebeurtenissen van First Strike blijft Rom op Aarde. Hier moet hij samenwerken met de Micronauts om een catastrofe op Aarde te voorkomen, terwijl Cybertron in chaos ligt.

Rat Queens Special: Orc Dave #1
Uitgever: Image Comics
Schrijver: Kurtis J. Wiebe
Tekenaars: Max Dunbar, Tamra Bonvillain

Lang voor Palisade en de Vier Daves had Orc Dave samen met zijn vader een fijn en beschut leven in de Green Wilds. Verachtelijke en slechte monsters sluipen door hun land heen, maar iets ergers is zojuist gearriveerd: de Rat Queens.

Plaats de eerste reactie op "Vers van de Pers: Week 39"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.