Marvel licht tip van de sluier over Voyager

Voyager. Afbeelding van Marvel Comics.

Valerie Vector. Dat is de echte naam van Voyager. Afgezien van een aantal hints blijft het echter gissen naar de identiteit van het personage.

Uitvoerend redacteur Tom Brevoort van Marvel sprak met Newsarama. Hij vertelde dat ‘Voyager het belangrijkste personage uit de Marvel Universe is dat je je niet kan herinneren’. Verder zegt hij dat er al aanwijzingen zijn naar wie ze is. Een hiervan is de plaats waar ze staat op het beeld met de originele Avengers. Ook zegt hij dat Voyager vergelijkbaar is met personages als Sentry en Blue Marvel. “Dat is alles wat ik kan vertellen. Mensen kunnen hun Marvel Handboek erbij pakken om achter haar identiteit te komen.”

Marvel Legacy #1. Voyager staat rechts op het beeld. Afbeelding van Marvel Comics

Echte identiteit
Er wordt meer duidelijk in de nieuwe Avengers-serie die volgend jaar uitkomt. In Avengers #676, het tweede deel in de verhaallijn ‘No Surrender’, wordt haar identiteit onthult. In de tussentijd wordt er druk gespeculeerd. Valeria Richards, Sun Girl en Ayeesha worden genoemd als mogelijkheden voor de Voyager.

Avengers
In de eerdergenoemde serie worden alle huidige Avengers-titels gecombineerd in een boek. Deze zal alle Avengers bevatten, uit het heden en verleden. “Het is het grootste, gekste, meest onconventionele verhaal dat we konden bedenken”, aldus Brevoort. “Het is ontworpen om een groot apocalyptisch einde te maken aan de huidige incarnatie van het team en te leiden naar de nieuwe lichting van de Avengers.”

Avengers ‘No Surrender’ is een wekelijkse titel vanaf januari. Hij begint bij #675 en eindigt bij #690. De serie wordt geschreven door Mark Waid, Al Ewing en Jim Zub. Pepe Larraz, Kim Jacinto en Paco Medina verzorgen de tekeningen.

Plaats de eerste reactie op "Marvel licht tip van de sluier over Voyager"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.