K-2SO-acteur Alan Tudyk coschrijver Star Wars Adventures

Star Wars Adventures #3. Afbeelding van IDW Publishing

Alan Tudyk is weer in de rol gekropen van de Star Wars droid K-2SO. De acteur schreef samen met Shannon Denton een verhaal voor IDW’s Star Wars Adventures #3. 

Alan Tudyk: “Ik heb een aantal van K-2SO’s woorden geschreven. Ik weet hoe hij praat en denkt aangezien ik als hem heb gepraat en gedacht in Rogue One.” Het verhaal waaraan hij meerwerkte heet ‘Adventures in Wookiee-sitting’. In het verhaal moeten rebellenkapitein Cassian en zijn droid K-2SO op een aantal baby-Wookiees passen.

Adventures
Star Wars Adventures is een kindvriendelijke comic van IDW Publishing. In het andere verhaal in #3 vindt Finn een ondeugend ruimtewezen op zijn schip. Hij moet hem thuis zien te brengen voor Kapitein Phasma hiervan lucht krijgt. Dit verhaal is geschreven door Landry Walker met tekeningen van Eric Jones. De comic ligt 18 oktober in de winkels.

Plaats de eerste reactie op "K-2SO-acteur Alan Tudyk coschrijver Star Wars Adventures"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.