Vers van de Pers: Week 40

Punisher: the Platoon #1. Afbeelding van Goran Parlov/Marvel Comics

Deze week zijn er 16 nieuwe titels verschenen, waaronder twee Batmanseries, een Punisher-miniserie van Garth Ennis en vijf titels met een team-up!

The Archies #1
Uitgever: Archie Comics
Schrijvers: Alex Segura en Matt Rosenberg
Tekenaars: Joe Eisma, Matt Herms en Jack Morello

De tienerrockers the Archies moeten op hun benen zien te blijven staan nadat iemand een grote beslissing maakt. Het is vriendschap versus faam in de eerste uitgave van The Archies.

Batman: White Knight #1
Uitgever: DC Comics
Schrijver en tekenaar: Sean Murphy

De Joker is genezen van zijn gestoordheid. Hij probeert zijn fouten goed te maken. Daarnaast wil hij Gotham verlossen van zijn grootste vijand: Batman.

Danger Doll Squad #1
Uitgever: Action Lab
Schrijvers: Jason Martin, Dan Mendoza en Bryan Seaton
Tekenaar: Winston Young

Zombie Tramp, Vampblade en DollFace vormen samen de Danger Doll Squad. Hun dodelijkste vijanden smelten samen. Om ze te verslaan moeten de drie naar de black room, een virtuele werkelijkheid in cyberspace. Daar moeten ze het opnemen tegen Necro Magic IA.

Eugenic #1 (van 3)
Uitgever: BOOM! Studios
Schrijver: James Tynion IV
Tekenaar: Eryk Donovan

Wanneer een plaag over de wereld raast ontdekt een wetenschapper een geneesmiddel. De wereld en mensheid zijn gered van de ondergang. Dan krijgen de mensen wie het geneesmiddel hebben genomen onnatuurlijke kinderen en wordt de definitie van normaal voor altijd veranderd.

Grimm Fairy Tales: OZ the Wizard (one-shot)
Uitgever: Zenescope
Schrijver: Dave Franchini

Na vele boosaardige veroveringen is er eindelijk rust in het land van OZ. Een schaduw kruipt echter in het hart van de bevolking wanneer er een nieuw kwaad het land binnensluipt. OZ moet zich klaarmaken voor een nieuwe strijd. Deze zal het lot van de ziel van het Smaragden Koninkrijk bepalen.

Hack/Slash Vs. Vampirella #1 (van 5)
Uitgever: Dynamite Entertainment
Schrijver: Shawn Aldrigde
Tekenaar: Rapha Loboso

Cassie Hack en haar vriend Vlad zijn in Vegas op zoek naar een moordenaar. Daar ontmoeten ze de mooie maar dodelijke Vampirella. In deze team-up nemen de dames het op tegen de Hartenkoningin.

Heartthrob #1
Uitgever: Oni Press
Schrijver: Christopher Sebela
Tekenaar: Robert Wilson IV

Callie Boudreau wordt gered door een harttransplantatie. Het leven waar ze naar terugkeert past haar echter niet meer. Een mysterieuze man leert haar dat in plaats van te wachten op haar nieuwe leven, ze eropuit moet gaan om het te stelen.

Helheim: the Witch War #1
Uitgever: Oni Press
Schrijver: Cullen Bunn
Tekenaar: Jo
ëlle Jones

De held Rikard is opgegroeid als een draugr, een ondode moordmachine. Hij moet het wapen zijn in de strijd tegen de heksen, maar Rikard zal niet gedwongen worden. En waar een draugr gaat zal dood volgen.

Harley & Ivy meet Betty & Veronica #1
Uitgever: DC Comics/Archie Comics
Schrijvers: Paul Dini en Marc Andreyko
Tekenaar: Laura Braga

Riverdale wil drasland droogleggen om er een nieuwe campus te bouwen. Poison Ivy staat hier echter niet voor in. Samen met Harley Quinn ontvoert ze Veronica en Betty om het gebied te redden.

Punisher: The Platoon #1 (van 6)
Uitgever: Marvel Comics
Schrijver: Garth Ennis
Tekenaar: Goran Parlov

Op het slagveld van Vietnam stond Frank Castle al bekend als een donkere legende, waar alleen over gepraat werd in fluisteringen. Punisher: The Platoon vertelt het verhaal van zijn eerste moord, van toen hij zijn land nog diende.

ROM: First Strike #1
Uitgever: IDW Publishing
Schrijver: Christos Gage
Tekenaar: Chris Panda

ROM’s team-up met de Micronauts leidt hen direct naar de Dire Wraiths en een nieuwe microscopische bedreiging.

The Shadow/Batman #1 (van 6)
Uitgever: Dynamite Entertainment
Schrijver: Steve Orlando
Tekenaar: Giovanni Timpano

’s Werelds Grootste Mystery. ’s Werelds Beste Detective. Ze kunnen elkaar niet uitstaan. Hoe gaan ze samen dan ’s Werelds Grootste Kwaad verslaan?

Shadowman/Rae Sremmurd #1
Uitgever: Valiant Entertainment
Schrijver: Eliot Rahal
Tekenaar: Renato Guedes

Wereldberoemde hiphop-artiesten Slim Jxmmi en Swae Lee, ook bekend als Rae Sremmurd, zijn op weg naar New Orleans. Daar komen ze oog in oog met Shadowman, de enige linie tussen onze wereld en de Deadside.

The Sixth Gun #1
Uitgever: Oni Press
Schrijver: Cullen Bunn
Tekenaar: Brian Hurtt

Ten tijde van de Amerikaanse Burgeroorlog kwamen moordenaars in het bezit van zes pistolen met bovennatuurlijke kracht. Het zesde, meest krachtige, pistool verdween. Een onschuldig meisje vindt het pistool, waarna verachtelijke mensen ontwaken uit ogenschijnlijke dood om het meisje te doden en het pistool terug te krijgen. Revolverheld Drake Sinclair probeert ze tegen te houden.

Spirits of Vengeance #1 (van 5)
Uitgever: Marvel Comics
Schrijver: Victor Gischler
Tekenaar: David Baldeon

Ghost Rider, Hellstorm, Satana en Blade vormen de Spirits of Vengeance. Ze moeten de moordenaars van een engel zien te vinden en bestraffen.

Wonderful World of Tank Girl #1
Uitgever: Titan Comics
Schrijver: Alan Martin
Tekenaar: Brett Parson

Tank Girl en haar vrienden proberen de grootste overval tot nu toe te plegen, maar door Booga ontsnappen ze nauwelijks met hun leven. Dit is de eerste van vier gloednieuwe stand-aloneverhalen.
 

 

Plaats de eerste reactie op "Vers van de Pers: Week 40"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.