Vers van de Pers: Week 41

Fighting American. Afbeelding van Titan Comics

Deze week in Vers van de Pers: er wordt nieuw leven geblazen in de klassieke helden Fighting American en Dan Dare, er komen vier nieuwe DC strips uit en zijn er drie nieuwe titels met huurmoordenaars.

Agent 47: Birth of the Hitman #1
Uitgever: Dynamite Entertainment
Schrijver: Chris Sebela
Illustrator: Jonathan Lau

47 en zijn trainer, Diana Burnwood, zijn een team verantwoordelijk voor een aantal van de meest efficiënte, ontraceerbare en meedogenloze huurmoorden ter wereld. Voor ze werkten voor International Contracts Association hadden beiden echter al veel meegemaakt in hun leven.

Archie Halloween Spectacular #1
Uitgever: Archie Comics
Geschreven en geïllustreerd door verschillende artiesten

Maak je klaar voor een Halloween schriktakel met een aantal van Archies meest beangstigend leuke verhalen!

Atomahawk #0
Uitgever: Image Comics
Schrijver: Donny Cates
Illustrators: Ian Bederman, Taylor Esposito

Dit is het verhaal van de Cyberzerker en zijn machtige Atomahawk! Samen proberen ze hun opgesloten God te bevrijden. Atomahawk #0 is een deluxe collectie van het verhaal dat origineel in Heavy Metal Magazine verscheen.

Dan Dare #1
Uitgever: Titan Comics
Schrijver: Peter Milligan
Illustrator: Alberto Fouche

De iconische Britse held keert terug! Voor het eerst in de menselijke geschiedenis is er vrede in het zonnestelsel. Dan Dare, piloot van de toekomst, verveelt zich hierdoor kapot. Dan verschijnt er een onbekend alienschip die een maan van Saturnus vernietigd. Dan Dare moet niet alleen de wereld, maar het universum beschermen tegen deze nieuwe bedreiging.

Dark Days: The Forge/The Casting Director’s Cut #1
Uitgever: DC Comics
Schrijvers: Scott Snuder en James Tynion IV
Illustrators: Andy Kubert, Jim Lee, John Romita Jr.

De proloog van Dark Nights: Metal! De twee comics worden nu opnieuw gepresenteerd in deze Director’s Cut. Naast de verhalen bevat deze nog niet eerder vertoond materiaal.

Decimation #1
Uitgever: Aspen Comics
Schrijver: Vince Hernandez
Illustrator: Marco Renna

Aspen Comics dodelijkste evenement ooit begint hier. De felste anti-heldinnen in de Aspen Universe staan hierbij in de spotlight. De tijd voor Revelaties is afgelopen. De tijd voor Decimatie is begonnen…

Falcon #1
Uitgever: Marvel Comics
Schrijver: Rodney Barnes
Illustrator: Joshua Cassara

Sam Wilson keert terug als de Falcon! In een nieuwe opdracht gaat hij de confrontatie aan met de demonische Blackheart. Tegelijkertijd moet Sam zijn nieuwe partner, the Patriot, trainen.

The Family Trade #1
Uitgever: Image Comics
Schrijvers: Justin Jordan, Nikki Ryan
Illustrator: Morgan Beem

Steampunk, alchemie en avontuur gemixt met de oceaan, dat is Family Trade. Op een eilandstad op een alternatieve Aarde zorgt een familie van spionnen, dieven en huurmoordenaars ervoor dat de wereld verder gaat. Tenminste, dat deden ze, tot hun jongste telg een burgeroorlog ontketende.

Fighting American #1
Uitgever: Titan Comics
Schrijver: Gordon Rennie
Illustrator: Duke Mighten

Jaren 50-helden Fighting American en Speedboy komen vast te zitten in de moderne wereld. Hoe gaan ze om met wat de wereld is geworden? En welke gevaren komen ze tegen?

God Complex #1
Uitgever: Image Comics
Schrijvers: Bryan Lie en Paul Jenkins
Illustrator: Hendry Prasetya

In het futuristische Delphi raakt Seneca, een jonge digitale forensisch onderzoeker, verwikkeld in de bizarre moorden op drie misdienaren. Met hulp van zijn cryptische mentor, Hermes, ontdekt Seneca een samenzwering en een mysterie die de wereld op zijn kop zal doen staan.

Gotham City Garage #1
Uitgever: DC Comics
Schrijvers: Jackson Lanzing en Collin Kelly
Illustrator: Brian Ching

Een nieuwe serie geïnspireerd door de DC Collectibles beeldenlijn. Tientallen jaren geleden veranderde gouverneur Lex Luthor Gotham City in een moderne utopia. Het is echter niet voor iedereen een pretje. The Bat en zijn volgelingen dwingen de status quo ruw af. In de Freescape komt Kara Gordon terecht bij de Gotham City Garage. Ze vindt er nieuwe vrienden, maar het is maar de vraag of ze lang genoeg blijft leven om het familie te laten worden.

Monster Hunters Survival Guide CS Files Wendigo #1
Uitgever: Zenescope Entertainment
Schrijver: Joe Brusha

Wanneer er mensen vermist raken in de bossen van de Pacific Northwest wordt er gevreesd voor een Wendigo. Legendarische monsterjager JP Russ gaat eropaf. Het is echter gevaarlijker dan hij gedacht had…

Ragman #1
Uitgever: DC Comics
Schrijver: Ray Fawkes
Illustrator: Inaki Miranda

Oorlogsveteraan Rory Harper wordt geplaagd door de dood van zijn wapenbroeders na een gefaalde missie in een tombe in Israël. In Gotham City komt hij erachter dat hetgeen wat in de tombe was, hem gevolgd is naar huis. Het zal zijn leven veranderen. Dit verhaal is de nieuwe incarnatie van Ragman!

Wildstorm: Michael Cray #1
Uitgever: DC Comics
Schrijver: Bryan Hill
Illustrators: N. Steven Harris en Dexter Vines

Professionele huurmoordenaar Michael Cray is verraden door International Operations. Hij heeft een alien in zijn hoofd dat hem dood of transformeert. Of allebei. Het lijkt hem het beste om te doen wat hij altijd gedaan heeft: de verkeerde mensen om de juiste redenen doden.

Plaats de eerste reactie op "Vers van de Pers: Week 41"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.