Marvel geeft nieuwe details Poison X

X-Men Blue Annual #1. Afbeelding van Marvel Comics

Marvel heeft een beschrijving van het evenement Poison X bekendgemaakt. Poison X is een crossover-evenement van de X-Men en Venom.

In het evenement moeten de X-Men het opnemen tegen de aliens de Poisons. Zij kwamen eerder al voor in Venomverse. Poisons lijken op de Venomsymbioot, maar kunnen personen met het Venomsymbioot overnemen. De X-Men kunnen de Poisons echter niet alleen verslaan. Daarom schakelen ze de hulp in van Eddie Brock, a.k.a. Venom.

X-Men Blue
De annual van X-Men Blue is de eerste in de serie Poison X-comics. Deze wordt geschreven door Cullen Bunn. Edgar Salzar illustreert de comic, terwijl Nick Bradshaw de cover verzorgt. X-Men Blue Annual #1 komt in januari uit.

Plaats de eerste reactie op "Marvel geeft nieuwe details Poison X"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.