Tag en Bink rol in Han Solo-film

Tag Bink are Dead. Afbeelding van Dark Horse Comics/Marvel Comics

Tag en Bink hebben een rol in de aankomende Han Solo-film. De personages werden bedacht door Kevin Rubio voor de Star Wars comics. Deze strips werden in 2001 door Dark Horse gepubliceerd.

Het nieuws werd naar buiten gebracht door regisseur Ron Howard. Hij tweette een selfie met twee acteurs, met het onderschrift ‘#tagandbink?’ Dit tot grote vreugde van Kevin Rubio, wie de regisseur bedankte op het medium. Het nieuws werd verder bevestigd door de acteurs van Tag en Bink. Scriptschrijver Jon Kasden twitterde: “Ik ben een grote fan en ik moest de personages gewoon in de film krijgen. Om Tag recht te doen, moest ik hem zelf spelen.” Toby Hefferman, wie ook de eerste assistent-regisseur is, heeft de rol van Bink.

Tag & Bink are Dead
Tag en Bink zijn gebaseerd op het toneelstuk Rozencratz & Guildenstern are Dead, welke gaat over twee onbelangrijke personages in Hamlet. Twee comics dragen dan ook de naam Tag & Bink are Dead. Het is een humoristische comic over twee personages wie grote gebeurtenissen in Star Wars per abuis beïnvloeden. De comics stonden altijd buiten de continuïteit van Star Wars. Nu worden ze met de Han Solo-film toch opgenomen in het canon Star Wars universum. Het is nog niet bekend of de personages een grote rol innemen in de film.

Plaats de eerste reactie op "Tag en Bink rol in Han Solo-film"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.