Vers van de Pers: Week 42

Kid Lobotomy #1. Afbeelding van IDW/Black Crown

Deze New Comic Book Day verschijnen er twaalf nieuwe stripseries. De details van deze series worden hieronder uiteengezet.

Animosity: Evolution #1
Uitgever: Aftershock Comics
Schrijver: Marguerite Bennett
Illustrator: Eric Gapstur

Een nieuwe doorlopende Animosity-serie! Op een dag begonnen de dieren te denken, te praten, wraak te nemen. Nu zijn ze begonnen met bouwen. In een stad bij de zee maken de dieren hun eigen koninkrijk.

Archie and Me Comics Digest #1
Uitgever: Archie Comics
Schrijver/Illustrator: Dan Parent

Nieuwe Digestserie! In ‘Sick Day’ heeft iedereen de griep te pakken, met uitzondering van Jughead. Hij probeert voor de familie Andrews te zorgen, maar zijn onconventionele methodes maken hem niet populair.

Black Panther Prelude #1 (van 2)
Uitgever: Marvel Comics
Schrijver: Will Corona Pilgrim
Illustrator: Annapaola Martello

Wakanda. De meest technologisch geavanceerde natie ter wereld – en beschermd door de Black Panther. Black Panther Prelude vertelt een nieuw verhaal die zich afspeelt in de Marvel Cinematic Universe. Leer hoe de mantel van de Black Panther werd overgedragen aan kroonprins T’Challa.

Deadpool VS. Old Man Logan #1 (van 5)
Uitgever: Marvel Comics
Schrijver: Declan Shalvey
Illustrator: Mike Henderson

Logan is op zoek naar een nieuw ontdekte Omega-mutant. Deadpool wil graag helpen, maar daar wil Logan niets van weten. Natuurlijk besluit Deadpool daarop om beter te zijn dan zijn nieuw bestempelde vijand gedurende zijn missie.

Kid Lobotomy #1
Uitgever: IDW Publishing/Black Crown
Schrijver: Peter Milligan
Illustrator: Tess Fowler

Kid Lobotomy is een donkere, krankzinnige satire die een disfunctionele hoteliersfamilie volgt. Big Daddy benoemd zijn jongste kind Kid als manager van het hotel The Suites. Kid ziet er goed uit, maar kan zijn moeilijke jeugd met vreemde therapieën en breinoperaties hiermee niet verbergen. Zijn verleden heeft innerlijke demonen aangewakkerd, en blijkbaar ook de vaardigheid gegeven om hersenen te opereren. Kid Lobotomy combineert Kafka met King Lear en Young Frankenstein.

Maestros #1
Uitgever: Image Comics
Schrijver: Steve Skroce
Illustrator: Dave Stewart

De Maestro en zijn gehele koninklijke familie zijn vermoord. Zijn verbannen zoon van Aarde is nu de Wizard King troonopvolger. Dit is met inbegrip van een spreuk die de gebruiker in God verandert. Er zijn overal vijanden. Kan een millennial uit Orlando de troon behouden?

M.A.S.K: First Strike #1
Uitgever: IDW Publishing
Schrijver: Aubrey Sitterson
Illustrator: Ilias Kyriazis

Het gevecht tussen V.E.N.O.M. en het G.I. Joe-team gaat verder. Transformerende voertuigen, robotninja’s en explosies dreigen de missie tot een dodelijk einde te brengen.

Princeless Raven Year 2 #1 Love and Revenge
Uitgever: Action Lab Comics
Schrijver: Jeremy Whitley
Illustrator: Xenia Pamfil

Raven heeft haar bemanning weer terug en kan de zee weer bevaren! Ze is klaar om haar gestolen goed terug te halen. Maar eerst is er een dansfeest. Raven had beloofd Ximena de liefde te verklaren, maar Sunshine heeft een ander plan. Wie zal er dansen met wie?

Puppet Master Curtain Call #1
Uitgever: Action Lab Comics
Schrijver: Shawn Gabborin
Illustrator: Daniel Jay Logan

Dit is het laatste hoofdstuk van Action Labs Puppet Master! De demonengod Anapa doet een laatste gooi naar werelddominatie met de hulp van Andre Toulons poppen.

Rugrats #1
Uitgever: BOOM! Studios/KaBOOM!
Schrijver: Box Brown
Illustrator: Lisa Dubois

Tommy, Chucky, Phil en Lil is iets opgevallen: ze worden bekeken! Op een of andere manier kunnen hun ouders elk ding dat ze doen zien. Nu zoeken ze naar een manier om lol te hebben buiten het alziend oog van de babycam.

Sherlock Frankenstein & The Legion of Evil #1
Uitgever: Dark Horse Comics
Schrijver: Jeff Lemire
Illustrator: David Rubin

Lucy Weber, dochter van Black Hammer, is een onderzoeksjournalist voor de Global Planet. Ze probeert uit te zoeken wat er met de superhelden van Spiral City is gebeurd nadat ze de Anti-God hebben verslagen. Alle antwoorden lijken te vinden te zijn in het gekkenhuis van Spiral City.

Transformers: First Strike #1
Uitgever: IDW Publishing
Schrijver: John Barber
Illustrator: Guido Guidi

Deze comic gaat verder waar Optimus Prime: First Strike gebleven was. De Revolutionairen werken samen met Arcee wanneer een van hun wordt ontvoerd op Cybertron. Kunnen mensen en de Cybertronianen echter samenwerken ten tijde van oorlog?

 

Plaats de eerste reactie op "Vers van de Pers: Week 42"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.