Strips Jack Kirby en Wallace Wood herdrukt

Sky Masters of the Space Force hardcover. Afbeelding via Ferran Delgado

Sky Masters of the Space Force van Jack Kirby en Wallace ‘Wally’ Wood wordt opnieuw gedrukt. De strips die in de zondagskrant verschenen worden in kleur door Amigo Comics gepubliceerd.

Sky Masters of the Space Force was een sciencefictionstrip die over een Amerikaanse astronaut ging. De comics verschenen in 1959 en 1960. Naast Jack Kirby en Wallace Wood werd er ook aan de strip gewerkt door schrijvers Dave en Dick Wood en door inkttekenaar Dick Ayers.

Deluxe uitvoering
Het deluxe hardcoverboek bevat naast de ingekleurde strips ook een aantal extra’s. Er zijn 20 originele kleurgidsen van Jack Kirby, niet eerder vertoonde scrapbookafbeeldingen, een grote selectie originele tekeningen en artikelen van experts toegevoegd. Het boek verschijnt in januari volgend jaar.

Plaats de eerste reactie op "Strips Jack Kirby en Wallace Wood herdrukt"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.