FACTS 2017 begonnen

Facts. Afbeelding via mijnquatsch

In Gent is vandaag de conventie FACTS begonnen. De Belgische Comic Conventie vindt 21 en 22 oktober plaats in de Flanders Expo.

Op FACTS zijn beroemde gasten aanwezig als Jenna Coleman, Karl Urban en Brent Spiner. Er zijn ook een heleboel stripartiesten uitgenodigd. Onder andere Sean Murphy, Paul Azaceta, Rufus Dayglo, Mark Farmer en Scott Williams zijn uitgenodigd.

Activiteiten
Naast de gasten zijn er ook andere activiteiten gepland. Er is een gaming hall waar verschillende soorten spellen gespeeld kunnen worden en er is een cosplaywedstrijd. Daarnaast gaat Thor: Ragnarok daar in première. De film is beide dagen te zien in een pop-up bioscoop.

Plaats de eerste reactie op "FACTS 2017 begonnen"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.