Vers van de Pers: Week 43

Afbeelding van Archie Comics

Deze week is er genoeg te kiezen voor de liefhebbers van Halloween. Van weerwolven tot monsters jagen, er is voor elk wat wils. Mocht je minder gecharmeerd zijn van de feestdag, dan zijn er ook nog andere series waar je uit kunt kiezen. Bekijk alle nieuwe #1 comics van deze week hieronder:

Black Crown Quarterly #1: Fall 2017
Uitgever: IDW Publishing/Black Crown
Schrijvers: Peter Milligan, Rob Davis, Tini Howard e.a.
Illustrators: Tess Fowler, Martin Simmonds, Philip Bond e.a.

Een kwartaalblad gecentreerd rond de Black Crown Pub. Bevat onder meer korte comics, literaire publicaties, previews en interviews. Ook geeft het een kijkje achter de panels van de comics Kid Lobotomy, Assassinistas, Punks Not Dead.

DC House of Horror #1 (one-shot)
Uitgever: DC Comics
Schrijvers: Keith Giffen, Edward Lee, Brian Keene e.a.
Illustrators: Rags Morales, Bilquis Evely, Howard Porter e.a.

DC’s Halloween one-shot met verschillende enge verhalen, waaronder: Martha Kent vecht voor haar leven tegen een alien die voor haar boerderij landt. Een jonge vrouw wordt bezeten door de geest van een moordzuchtige Amazone. Het enige overlevende Justice League-lid komt oog in oog met een horror die je je niet kunt voorstellen.

Eternity #1 (van 4)
Uitgever: Valiant Entertainment
Schrijver: Matt Kindt
Illustrator: Trevor Hairsine

Een expeditie in het Onbekende. Voorbij tijd, ruimte en realiteit wacht Eeuwigheid. Valiant onthult een nieuw bestaansvlak, voorbij ons eigen, en laat een universum van nieuwe werelden, wezens en mythes los.

Goosebumps: Monsters at Midnight #1 (van 3)
Uitgever: IDW Publishing
Schrijver: Jeremy Lambert
Illustrator: Chris Fenoglio

Mia en Ginny verblijven in de zomer in hun oma’s huis. Ze vervelen zich kapot en gaan buiten het dorp op onderzoek uit. Wat ze vinden in een stoffige tweedehands boekenwinkel stuurt ze naar een ondersteboven-wereld van angst.

Hack/Slash: Resurrection #1
Uitgever: Image Comics
Schrijver: Tini Howard
Illustrators: Celor en K. Michael Russell

Cassie Hack leeft een teruggetrokken bestaan. Dan is er een nieuwe monsterlijke dreiging die losbandige tieners teistert. Het is tijd voor Cassie om de honkbalknuppel weer uit de kast te halen!

Jughead: The Hunger #1
Uitgever: Archie Comics
Schrijver: Frank Tieri
Illustrators: Pat en Tim Kennedy

Jughead Jones is een weerwolf en Reggie Mantle is zijn slachtoffer geworden. Weerwolfjager Betty Cooper is samen met Archie Andrews het monster op het spoor.

The Ruff & Reddy Show #1
Uitgever: DC Comics
Schrijver: Howard Chaykin
Illustrator: Mac Rey

Ruff en Reddy waren de posterkinderen van de Gouden Eeuw van televisie. Toen ging de wereld verder, en werden ze vergeten. Ruff is een uitgerangeerde acteur en Reddy werkt in de supermarkt. Een jonge agent probeert de twee weer bij elkaar te krijgen voor een revival van de show.

Star Trek: Discovery #1
Uitgever: IDW Publishing
Schrijvers: Mike Johnson en Kirsten Beyer
Illustrator: Tony Shasteen

Warp naar een nieuw avontuur met deze spin-off van de nieuwe Star Trek-serie. Details blijven geheim, maar je kunt je klaarmaken voor een serie met Klingons in een hoofdrol.

Thor: Where Walk The Frost Giants #1
Uitgever: Marvel Comics
Schrijver: Ralph Macchio
Illustrator: Todd Nauck

Met Mjölnir gereed reist Thor naar Nifleheim, het land van de ijsreuzen, in een zaak van leven en dood voor Asgard. Als het aan Ymir ligt zal Thors bezoek echter van korte duur zijn. Dit is een nieuw verhaal met de originele Dondergod.

Underwinter: A Field of Feathers #1
Uitgever: Image Comics
Schrijver/Illustrator: Ray Fawkes

Een familie wordt verscheurd door een verschrikkelijke vloek. Dit is een nieuw verhaal dat deel uitmaakt van Underwinter.

The X-Files: JFK Disclosure #1 (van 2)
Uitgever: IDW Publishing
Schrijver: Denton J. Tipton
Illustrator: Menton3

Wanneer Mulder achter de echte reden van de moord op Kennedy komt ontdekt hij ook dat zijn vader deel uit maakt van de samenzwering. Hierdoor moet hij kiezen tussen zijn twee grootste waarden: de waarheid en familie.

Plaats de eerste reactie op "Vers van de Pers: Week 43"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.