Vers van de Pers: Week 44

Afbeelding van Dan Schoening/IDW Publishing

Het valt mee hoeveel nieuwe series er deze week beginnen. Wel heeft DC Comics vier nieuwe #1-comics in de winkel liggen. Hier zit veel verschil tussen: van het duistere Dark Nights Metal naar het meer kleurrijke The Jetsons. 

Batman: The Devastator (one-shot)
Uitgever: DC Comics
Schrijver: Frank Tieri
Illustrator: Tony S. Daniel

In deze tie-in van Dark Nights: Metal moeten de helden het opnemen tegen The Devastator. Deze Dark Knight uit de Dark Multiverse doet sterk denken aan Doomsday.

Black Lightning: Cold Dead Hands #1 (van 6)
Uitgever: DC Comics
Schrijver: Tony Isabella
Illustrator: Clayton Henry

Black Lightning is terug en dingen zijn niet meer hetzelfde. Middelbare schoolleraar Jefferson Pierce is een voorbeeld voor zijn leerlingen. Als Black Lightning vecht hij om ze veilig te houden. Zelfs wanneer de straten overspoeld worden door bendes met dodelijke superwapens. Deze comic brengt problemen uit de echte wereld in een superheldenwereld!

Deadman #1 (van 6)
Uitgever: DC Comics
Schrijver en illustrator: Neal Adams

In het laatste verhaal van Deadman was zijn dood nog steeds niet opgelost. Zelfs Batman kon de mysteries van Boston Brand niet ontrafelen. Nu denkt de Dark Knight echter een oplossing te hebben. Was Deadmans dood een test voor de League of Assassins? Waarom denkt Batman dat Ra’s al Ghul er mee te maken had? En waarom heeft Deadman hulp nodig van Zatanna, Phantom Stranger, Dr. Fate en de Spectre nodig om Nanda Parbat te beschermen?

Force #1
Uitgever: Action Lab Comics
Schrijvers: Shawn Pryor en B. Alex Thompson
Illustrator: Jay Reed

Quarterback Terrance Wright staat op het punt de grootste wedstrijd van zijn leven te spelen, de Supreme Bowl XXVII. Er zijn echter factoren die roet in het eten kunnen gooien. Zullen zijn gezondheid, financiën, zijn bekokstovende agent, een andere geliefde quarterback en zijn relatie met de franchise operation manager hem opbreken voor de wedstrijd?

The Gravediggers Union #1
Uitgever: Image Comics
Schrijver: Wes Craig
Illustrators: Niko Guardia en Toby Cypress

De bovennatuurlijke wereld is gek geworden! De Apocalyps komt eraan, en alleen de Gravediggers Union kan het stoppen. Maar voor ze daaraan kunnen beginnen moet hun leider Cole eerst zijn dochter vinden. Is zij degene achter het begin van het einde? Een wilde komische horror met zombies aan de steroïden, monstergoden, moerasvampiers, geestenstormen en ruimteapen!

Grimm Fairy Tales Neverland: Return of Hook (one-shot)
Uitgever: Zenescope Entertainment
Schrijver: Joe Brusha
Illustrator: Allan Otero

Neverland was ooit een prachtig rijk van fantasie en avontuur, voor de tiran genaamd Pan kwam. Hij voedde zich met de levenskracht van kinderen en vervulde het land met angst en volgzaamheid. Pan werd verslagen door Nathan Cross, een voormalig slachtoffer van de tiran. Vrede keerde terug naar Neverland, maar nu is er een nieuw gevaar op de loer. Cross wordt teruggetrokken naar het rijk dat ooit zijn nachtmerries voedde.

The Jetsons #1
Uitgever: DC Comics
Schrijver: Jimmy Palmiotti
Illustrator: Pier Brito

Maak kennis met George Jetson, een familieman die een analoog leven leidt in het digitale tijdperk. Zijn vrouw Jane is een NASA-wetenschapper die buiten Aarde werkt op een conferentie. Zijn dochter Judy is een sociale vlinder die haar plaats probeert te vinden, en zijn zoon Elroy is of bezig met huiswerk, of gebruikt robotica om de regels te breken. Het vreemdst van alles: George’s moeder heeft zichzelf gedownload in Rosie de robot!

No. 1 With a Bullet #1
Uitgever: Image Comics
Schrijver: Jacob Semahn
Illustrator: Jorge Corona

Entertainer Nash Huang gaat als een tierelier. Maar wanneer de iRis Shutter contactlens op de markt komt wordt haar persoonlijke levenssfeer bedreigd. Deze nieuwe contactlenzen spelen niet alleen video’s af of gebruiken augmented reality; ze nemen ook dingen op. Nash probeert haar leven bijeen te houden wanneer een seksvideo gelekt wordt. Een aanhankelijke superfan is het laatste waar ze aan denkt, maar dat is wel het moment waarop er slachtoffers beginnen te vallen en de echte angst begint.

Teenage Mutant Ninja Turtles/Ghostbusters II #1
Uitgever: IDW Publishing
Schrijvers: Erik Burnham en Tom Waltz
Illustrator: Dan Schoening

De twee geliefde franchises keren terug voor een nieuw avontuur! De Turtles zitten vast in een geestdimensie door een oude vijand. Alleen de Ghostbusters kunnen hun redden. Het daaropvolgende avontuur is een interdimensionale stoeipartij zoals nooit tevoren!

Plaats de eerste reactie op "Vers van de Pers: Week 44"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.