Vers van de Pers: Week 47

Doomsday Clock. Afbeelding van DC Comics

Een nieuwe week, een nieuwe lading comics! Deze week begint onder meer het DC evenement Doomsday Clock en verschijnt de eerste Holiday Special van dit jaar.

Doctor Radar #1
Uitgever: Titan Comics
Schrijver: Noel Simsolo
Illustrator: Bezian

Parijs, 1920. Een beschaafde detective speelt een dodelijk spel met een crimineel meesterbrein, Doctor Radar. Tegelijkertijd onderzoekt hij een serie gruwelijke sterfgevallen. Dit is een atmosferische comic perfect voor fans van pulp noir en crimi’s.

Doomsday Clock #1 (van 12)
Uitgever: DC Comics
Schrijver: Geoff Johns
Illustrator: Gary Frank

Doomsday Clock is waar Rebirth vanaf het begin naartoe heeft gewerkt. Dit is een vermenging van de DC Universe en Watchmen in een twaalfdelig epos, gemaakt door veteranen uit de comicindustrie.

Giantkillers #0
Uitgever: IDW Publishing
Schrijvers: Bart Sears en Ron Marz
Illustrators: Bart Sears en Tom Raney

Deze speciale dubbeldikke editie presenteert een aantal korte verhalen waar fantasy en science fiction met elkaar botsen. Arkon the Giantkiller, een ouder wordende strijder, moet de jonge Auoro beschermen. Auoro is voorbestemd de Dread Lord Omin te verslaan. Tenminste, als ze weet te overleven!

James Bond: Solstice (one-shot)
Uitgever: Dynamite Entertainment
Schrijver en illustrator: Ibrahim Moustafa

007 accepteert een officieuze missie naar Parijs, waar hij een Rus achtervolgt. Maar is Bond de jager of de prooi? Dit is Dynamite’s eerste James Bond Kerstspecial.

Sci Fi & Fantasy 2017 #1 (one-shot)
Uitgever: Zenescope Entertainment
Schrijver: Joe Brusha

Technologie ontwikkelt zich met exponentieel toenemende snelheid en mensen zijn meer en meer verbonden met elektronische apparaten. Er begint een nieuw technologisch tijdperk, en hoewel dit veel voordelen heeft voor de mensheid, is er ook een donkere kant aan deze evolutie. Het wordt steeds onduidelijker wat echt is en wat niet. De consequenties hiervan zijn wellicht erger voor onze soort dan we ons kunnen voorstellen.

Silver Sable and the Wild Pack #36 (Legacy-nummering)
Uitgever: Marvel Comics
Schrijver: Christa Faust
Tekenaars: Jose Soares en Paulo Siqueira

Nadat ze haar eigen dood in scène heeft gezet is huurling Silver Sable terug van weggeweest. Er is echter een grote kans dat ze dit keer echt het loodje legt! Een van Sable’s missies gaat verkeerd, waardoor zij en een kleine groep gijzelaars vastgehouden worden door terroristen. Zonder hulpmiddelen moet ze ervoor zorgen dat zij en de gijzelaars levend ontsnappen. Eitje!

Sword of Ages #1 (van 5)
Uitgever: IDW Publishing
Schrijver en Illustrator: Gabriel Rodriguez

Het Zwaard wordt voor het eerst getrokken in deze miniserie. Een jonge vrouw wordt de eerste drager van het beroemde heilige wapen om haar wereld te redden van de ondergang. Hierbij inspireert ze een legioen van helden om haar te helpen in het gevecht tegen een genadeloze buitenaardse kracht.

Tomb Raider: Survivor’s Crusade #1 (van 4)
Uitgever: Dark Horse Comics
Schrijvers: Jackson Lanzing en Collin Kelly
Illustrator: Ashlet A. Woods

Nadat Lara Croft in Siberië tegenover Trinity stond is ze meer verward over haar vaders dood dan ooit tevoren. Ze heeft getraind en heeft halfbakken aanwijzingen gevolgd om haar voor te bereiden op het ontrafelen van Lord Richard Crofts mysterieuze dood. Nu is ze klaar om alles op het spel te zetten om achter de waarheid te komen.

Void Trip #1 (van 5)
Uitgever: Image Comics
Schrijver: Ryan O’Sullivan
Illustrator: Plaid Klaus

Ana en Gabe zijn de twee laatste nog levende mensen in het Melkwegstelsel. Ze hebben maar weinig brandstof, weinig voedsel en weinig psychedelische ‘space froot’. Toch zijn ze vastbesloten om het te halen tot het beloofde land: hippieparadijs en superplaneet Euphoria.

Plaats de eerste reactie op "Vers van de Pers: Week 47"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.