Vers van de Pers: Week 48

Super Sons Annual #1. Afbeelding van DC Comics

DC Comics pakt deze week flink uit met maar liefst vijf annuals! Daarnaast stelt de uitgeverij hun nieuwe talenten tentoon in een speciale one-shot.

Aquaman Annual #1
Uitgeverij: DC Comics
Schrijver: Phillip Kennedy Johnson
Illustrator: Max Fiumara

Aquamans droom van eenheid tussen land en zee is waarheid geworden! De utopische stad Crownspire, waar de menselijke en Atlantische culturen samenkomen, is een kroon op Arthur Curry’s werk. Er is echter iets heel erg mis met Aquamans wereld. Hij moet hier snel achter zien te komen, voor het te laat is.

Batman: Creature of the Night #1 (van 4)
Uitgeverij: DC Comics
Schrijver: Kurt Busiek
Illustrator: John Paul Leon

De jonge Bruce Wainwright heeft zijn ouders verloren bij een gewelddadig misdrijf, en in de echte wereld zijn er geen superhelden die de wereld redden. Wanneer verdriet en woede in Bruce groeien tot hij het gevoel krijgt dat hij het niet meer binnen kan houden, verschijnt er een mysterieus gevleugeld iets in Gotham. Misschien is Bruce’ verdriet niet alleen vanbinnen? Dit is de spirituele tegenhanger van Superman: Secret Identity!

Darkhawk #51 (Legacynummering, one-shot)
Uitgeverij: Marvel Comics
Schrijvers: Christopher Sims en Chad Bowers
Illustrator: Kev Walker

Jaren geleden ontdekte Chris Powell een amulet dat hem veranderde in de ruimtereizende gladiator Darkhawk. Met deze nieuwe krachten nam hij het op tegen sommige van de meest extreme bedreigingen van het Marvel Universum. Nu, wanneer twee leden van de Fraternity of Raptors op New York neerdalen om het amulet te stelen, is het niet Darkhawk maar Chris Powell die de uitdaging aan moet gaan.

Green Arrow Annual #1
Uitgeverij: DC Comics
Schrijver: Benjamin Percy
Illustrator: Eleanora Carlini

Kerst is een tijd van reflectie, familie en… wraak! Dat is in ieder geval de mening van Count Vertigo, wie terugkeert naar Seattle om Oliver Queen op een reis door zijn verleden en toekomst te sturen. Green Arrows geheimen worden blootgelegd en de banden in team Arrow worden getest. Daarnaast komen Shado, Diggle en Merlyn terug in deze annual!

Harley Quinn: Be Careful What You Wish For Special Edition #1 (one-shot)
Uitgeverij: DC Comics
Schrijvers: Amanda Conner en Jimmy Palmiotti
Illustrators: Amanda Conner en Chad Hardin

Als je dacht dat je alle chaos die Harley kan ontketenen al had gezien, dan heb je het mis. In deze one-shot bevrijdt Harley een krachtige geest die een oneindige hoeveelheid wensen geeft. Deze special verscheen eerst exclusief voor Loot Crate. Nu is hij ook in de winkel verkrijgbaar, met 18 extra pagina’s door Amanda Conner.

Injustice 2 Annual #1
Uitgeverij: DC Comics
Schrijver: Tom Taylor
Illustrator: Marco Santucci

Sinds Supermans regime omver werd geworpen is Wonder Woman gevangengehouden op Themyscira. Hoe is ze op dit punt gekomen? Wat maakt de Wonder Woman van deze wereld zo anders dan de anderen? Waarom was ze vatbaar voor Supermans brute wereldveroverende visie? Wanneer werd liefde uit het oog verloren en werd het grootste hart tot steen gemaakt?

Jem and the Holograms: Dimensions #1
Uitgeverij: IDW Publishing
Schrijvers: Kate Leth en Sophie Campbell
Illustrators: Tana Ford en Sophie Campbell

In een verhaal door Kate Leth en Tana Ford houden de Holograms een Dungeons and Dragons-avond. Jerrica is de Dungeon Master, en zelfs Synergy doet mee. In Sophie Campbells verhaal gaan de Misfits op skivakantie. Maar dan breekt de hel los, net als Pizzazz’ kat!

Justice League of America Annual #1
Uitgeverij: DC Comics
Schrijver: Steve Orlando
Illustrator: Kelley Jones

Tot nu toe wist alleen Batman wat Lobo in de JLA deed. Daar komt nu een einde aan! Lobo’s geheim wordt onthuld wanneer hij Black Canary om hulp vraagt voor een missie in de ruimte. Wordt dit echter een enkele reis voor haar?

Mystik U #1 (van 3)
Uitgeverij: DC Comics
Schrijver: Alisa Kwitney
Illustrator: Mike Norton

Na een tragisch ongeluk gaat Zatanna Zatara naar een mysterieuze universiteit onder begeleiding van Rose Psychic. Hier leren studenten hun unieke vorm van magie meester te maken. Zal Zatanna tussen haar klasgenoten passen, waaronder Enchantress, Sargon en Faust?

New Talent Showcase 2017 #1 (one-shot)
Uitgeverij: DC Comics
Schrijvers: Erica Harrell, Desirée Proctor, David Accampo, Aaron Gillespie, Al Letson, Tony Patrick en Owl Goingback
Illustrators: Sam Lotfi, Minkyu Jung, Lynne Yoshii, Siya Oum, Matt Merhoff, Lalit Sharma en Jagdish Kumar

De nieuwste afgestudeerden van de DC Talent Workshops laten hun vaardigheden zien. In de verhalen vecht Poison Ivy tegen een oude demon, wordt Doctor Fate geconfronteerd door de prijs van magie, nemen Red Hood en Duke Thomas het tegen elkaar op in een simulatie, en nog meer!

Powerpuff Girls: The Bureau of Bad #1 (van 3)
Uitgeverij: IDW Publishing
Schrijvers: Haley Mancini en Jake Goldman
Illustrator: Philip Murphy

Doodmoe dat de Powerpuff Girls altijd de stad redden, houden alle slechteriken een vergadering, genaamd de Townsville High Villains Council. Eens en voor altijd willen ze de meisjes verslaan. Rond de tafel bespreken ze wanneer ze de Powerpuff Girls bijna versloegen. Mojo Jojo bijt het spits af.

Quarry’s War #1
Uitgeverij: Titan Comics
Schrijver: Max Allan Collins
Illustrator: Szymon Kudranski

Quarry’s War komt van dezelfde schrijver als de Quarry-boeken en Road to Perdition. Het verhaal gaat over een Amerikaanse marinier die huurmoordenaar is geworden na zijn terugkomst uit Vietnam.

Super Sons Annual #1
Uitgeverij: DC Comics
Schrijver: Peter J. Tomasi
Illustrator: Paul Pelletier

’s Werelds pluizigste team, Krypto en Titus, komt eindelijk samen! Ze zijn er moe van dat de jongens steeds in de schijnwerpers staan. Daarom nemen de hondenhelden de Super Sons mee op een episch avontuur!

 

Plaats de eerste reactie op "Vers van de Pers: Week 48"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.