Vers van de Pers: Week 50

Human Torch en the Thing. Afbeelding van Marvel Comics.

We naderen het einde van het jaar alweer! Deze week verschijnt het eerste hoofdstuk van de mogelijke terugkeer van de Fantastic Four, een miniserie met een twist op het Bijbelverhaal, en nog meer!

Archie Christmas Spectacular #1
Uitgeverij: Archie Comics
Geschreven en geïllustreerd door verschillende artiesten

Maak je klaar voor een spectaculaire Kerstspecial met een aantal van Archie’s meest feestelijke en fantastische verhalen!

Black Panther: Long Live the King #1 (van 6)
Uitgeverij: Marvel Comics (exclusief op ComiXology)
Schrijver: Nnedi Okorafor
Illustrator: Andre Aurajo

Als de Black Panther en een Avenger heeft T’Challa de wereld meerdere keren gered, maar deze plicht valt in het niets in vergelijking met zijn verantwoordelijkheden als koning van Wakanda. Wanneer het land zichzelf opnieuw opbouwt na een revolutie verschijnt er een gigantisch monster. Het scheurt zich door het land en laat een spoor van vernieling achter.

Comic Book History of Comics: Comics For All #1
Uitgeverij: IDW Publishing
Schrijver: Fred Van Lente
Illustrator: Ryan Dunlavey

De bestsellende grafische geschiedenis van comics gaat verder met de lange geboorte van de Graphic Novel. Daarnaast wordt er verteld hoe Franse en Belgische comics zich losmaakten van de Amerikaanse traditie – en hoe deze Heavy Metal inspireerden en een sci-fi comicrevolutie!

Giants #1 (van 5)
Uitgeverij: Dark Horse Comics
Schrijver: Carlos Valderrama
Illustrator: Miguel Valderrama

Een ramp met een onbekende oorzaak bracht een ras van gigantische monsters teweeg welke de mensheid diep ondergronds jaagde. Daar ontdekken twee wezen dat het gevaarlijkste monster ambitie is. Wanneer deze ongemoeid wordt gelaten zal het groeien tot het je opvreet!

Judas #1 (van 4)
Uitgeverij: BOOM! Studios
Schrijver: Jeff Loveness
Illustrator: Jakub Rebelka

Judas Iscariot reist door leven en dood, worstelend met zijn plaats in het Bijbelverhaal en met welk deel hiervan voorbestemd was. In een religie die gebouwd is op verlossing en vergeving moest een man zichzelf opofferen voor iedereen; iemand anders dan Jezus.

Marvel 2-In-One #1
Uitgeverij: Marvel Comics
Schrijver: Chip Zdarsky
Illustrator: Jim Cheung

The Fate of the Four deel 1: Er is iets heel erg mis met the Human Torch, en alleen the Thing kan hem helpen! En welk geheim heeft Doom verborgen sinds het einde van Secret Wars, en hoe gaat dit het leven van Johnny Storm en Ben Grimm compleet veranderen?

Rom & The Micronauts #1 (van 5)
Uitgeverij: IDW Publishing
Schrijver: Christos Gage
Illustrator: Paolo Villanelli

Baron Karza en D’rge, de Dire Wraith tovenaar, sluiten de handen ineen om hun boosaardige plannen uit te voeren. Karza wil Microspace veroveren, en de Wraiths willen hun god ontwaken en Aarde veroveren. Nu moeten Rom en de Micronauts bondgenoten worden om de vijanden tegen te verslaan.

Rumble #1
Uitgeverij: Image Comics
Schrijver: John Arcudi
Illustrator: David Rubin

Rathrag is terug! Maar wie is hij precies? Ooit was hij een antieke krijgsgod, later werd hij tot leven gewekt als een vogelverschrikker met een zwaard. Nu is hij weer getransformeerd, of toch niet? John Arduci blaast nieuw leven in zijn goed ontvangen Rumble-serie.

Under #1
Uitgeverij: Titan Comics
Schrijver: Christophe Bec
Illustrators: Stefano Raffaele en Christian Favrelle

Sommige mensen begraven hun geheimen. In Megalopolis drijft de vuile was in het riool. Luitenant Wilson Jericho is oneervol ontslagen van zijn positie boven de grond en is nu officier bij de rioolpolitie. Hij denkt dat hij alles weet over wat er ondergronds te vinden is. Maar wetenschapper Sandra Yeatman is vastbesloten om de waarheid te ontdekken achter de legendes. Er dreigt iets uit zijn hol te kruipen en de stad aan stukken te scheuren.

The Wicked + The Divine Christmas Annual #1
Uitgeverij: Image Comics
Schrijver: Kieron Gillen
Illustrators: Carla Speed McNeil, Chynna Clugston Flores, Emma Vieceli, Kris Anka, Matt Wilson en Rachael Stott

Jamie zei: “Het is jammer dat we nooit de vroege goede tijden van de goden hebben gezien.” Waarop Kieron zei: “Ja, eigenlijk wel.” Ze keken elkaar aan, en belden toen al hun getalenteerde vrienden om een Kerstspecial te maken met (voornamelijk) fanservice! Inanna en Baal gaan met elkaar! Lucifer en Sakhmet gaan met elkaar! Dionysus geeft Baphomet een lift in een aftandse auto! En meer! Dit nummer heeft het allemaal.

Plaats de eerste reactie op "Vers van de Pers: Week 50"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.