Vers van de Pers: Week 52

Phoenix Resurrection: The Return of (Adult) Jrean Grey #1. Afbeelding van Marvel Comics

In de laatste dagen van het jaar wordt er nog een aantal nieuwe series uitgebracht. Zo komt de originele Jean Grey terug in een eigen serie, komt er een nieuw hoofdstuk uit in de Dark Nights: Metal-serie en wordt er een Star Wars-one-shot uitgebracht voor de liefhebbers van The Last Jedi.

Back to the Future: Tales from the Time Train #1
Uitgeverij: IDW Publishing
Schrijvers: Bob Gale en John Barber
Illustrator: Megan Levens

Het is 1893 en Doc Brown vervult eindelijke zijn belofte aan Clara; hij heeft de Time Train af! Maar waar zal de Brownfamilie belanden na de eerste reis? En wat kan er allemaal misgaan wanneer ze daar zijn?

Bonehead #1
Uitgeverij: Image Comics
Schrijver: Bryan Hill
Illustrator: Rhoald Marcellius

In de nabije toekomst zijn in een megastad de Boneheads in opkomst; parkourbendes die helmen met een neurolink gebruiken om vaardigheden te vergroten en voor de adrenalinekicks leven. Wanneer een bendeoorlog de stad dreigt te verscheuren treedt een mysterieuze Bonehead naar voren, een man zonder verleden wie de sleutel tot de redding van de stad kan zijn.

Hawkman: Found #1
Uitgeverij: DC Comics
Schrijver: Jeff Lemire
Illustrators: Bryan Hitch en Kevin Nowlan

Een van DC’s grootste helden is vermist! Niemand heeft in jaren wat van Hawkman gehoord. Neem een reis door de donkerste hoekjes van het DC Universum wanneer een mysterieuze man probeert op te lossen wat er met Hawkman is gebeurd, en wat dit te maken heeft met de gebeurtenissen in Dark Nights: Metal.

Phoenix Resurrection: The Return of (Adult) Jean Grey #1
Uitgeverij: Marvel Comics
Schrijver: Matthew Rosenberg
Illustrator: Leinil Yu

Jaren geleden overleed Jean Grey en de X-Men rouwden om haar. Sindsdien is de wereld veranderd, haar teamleden hebben geleefd zonder haar en zijn dood gegaan zonder haar. Nu, wanneer er vreemde gebeurtenissen plaatsvinden over de hele wereld, komen diezelfde teamleden tot een enkele conclusie: de enige echte Jean Grey is terug!

Scarlett’s Strike Force #1 (van 3)
Uitgeverij: IDW Publishing
Schrijver: Aubrey Sitterson
Illustrator: Nelson Daniel

Ze hebben invasies zowel thuis als ver weg teruggevochten. Nu zijn ze terug op Aarde, en klaar om de gekste, wildste bedreigingen te verslaan! Het is Scarletts G.I. Joe-team, Strike Force, tegen een nieuwe Cobra Commander, een gerevitaliseerde Cobra, en alle anderen die de wereld willen veroveren… of vernietigen!

Star Wars: The Last Jedi – Storms of Crait #1 (one-shot)
Uitgeverij: Marvel Comics
Schrijvers: Ben Acker en Ben Blacker
Illustrator: Mike Mayhew

Leer de geheimen van de mineralenplaneet Crait! Lang voor het slagveld in ‘the Last Jedi’ zochten Luke Skywalker en Leia Organa daar samen met de Rebellion een nieuw thuis. In deze one-shot beschrijven Ben Acker en Ben Blacker het achtergrondverhaal van het grootste avontuur van deze winter!

Transformers vs. The Visionaries #1 (van 5)
Uitgeverij: IDW Publishing
Schrijver: Magdalene Visaggio
Illustrator: Fico Ossio

Cybertron is binnengevallen. De Transformers komen de ongenode gasten tegen in het hart van Cybertron – en ze hebben waarschijnlijk niet het beste voor met hun gastheren. De Visionaries, vluchtelingen van een andere planeet, hebben indrukwekkende magische kwaliteiten wie hun een sterke bondgenoot kunnen maken… of een gevaarlijke tegenstander.

 

Plaats de eerste reactie op "Vers van de Pers: Week 52"

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.